Tarih: 23.04.2021 10:17

23 NİSAN ÖKSÜZ VE MAHRUM KUTLANDI

Facebook Twitter Linked-in

101. Yılında Pandemi koşullarından tüm yurtta olduğu gibi Bayrampaşa’da da 23 Nisan Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlandı. Siyasi partilerden AK Parti ve CHP dışında kimsenin katılmadığı tören Atatürk parkında yapıldı. Törene İlçe Milli Eğitim Müdür Suat Samur, Bayrampaşa Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Tüfekçi, Can Gökhan Balekoğlu, AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Ersin Saçlı ve yönetim kurulu üyeleri, CHP Bayrampaşa İlçe Başkanı Adına Başkan Yardımcısı Veysel Kılıvan, CHP Bayrampaşa Kadın Kolları Başkanı Arzu Doyran, CHP Bayrampaşa Gençlik Kolları Başkanı Onur Topçu, CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Şemside Yener, ilçe yönetim kurulu üyeleri, CHP Meclis üyeleri Nesrin Özmen, Çetin Tüfekle, Muhtarlar Adına Altıntepsi Muhtar Selahattin Beyler, Bayrampaşa Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. Aydın Korkmaz, Okul Müdürleri ve öğrenciler katıldı.

Tören İlçe Milli Eğitim Müdür Suat Samur Atatürk anıtına çelenk sunmasının ardından saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla son buldu.

CHP AYRICA CELENK SUNDU.

Tüm Milli Bayramlarda olduğu gibi resmi tören tamamlandıktan sonra CHP Bayrampaşa ilçe teşkilatı ayrıca çelenk sunarak 23 Nisan Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı. İlçe Başkanının il dışında olduğu için katılmadığı törende, çelengi Başkan Yardımcısı Veysel Kılıvan, Kadın Kolları Başkanı Arzu Doyran, Gençlik Kolları Başkanı Onur Topçu birlikte sundular. Çekilen hatıra fotoğrafı sonrası tören sona erdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —