2023-2024 EĞİTİM VE ÖĞRETİM

2023-2024 EĞİTİM VE ÖĞRETİM

Yaz tatilinin bitmesiyle birlikte 2023-2024 eğitim ve öğretim yılı, tüm yurtta olduğu gibi, Bayrampaşa’da da törenlerle başladı.

Baştan sona yenilenen ve bu yıl öğrencilere kapılarını açan Bayrampaşa Anadolu Lisesi’nde düzenlenen yeni eğitim ve öğretim yılı açılış törenine Bayrampaşa Kaymakamı Dr. Soner Şenel, AK Parti Önceki dönem milletvekili Hüseyin Bürge, Belediye Başkanı Atila Aydıner, AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Ersin Saçlı, MHP Bayrampaşa İlçe Başkanı Tarık Karataş Bayrampaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Suat Mamur, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. İstiklal Marşı ve saygı duruşu ile başlayan tören, protokol konuşmaları ve öğrencilerin gösterileri ile devam etti. Öğrenciler, sergiledikleri halk oyunları gösterileri ve müzik performansları ile büyük beğeni topladılar.

Konuşmaların ardından ilçe protokolü ile birlikte müzik, sanat ve teknoloji sınıflarının açılışını yapan Başkan Aydıner, öğrencilerle sohbet etti ve onlara başarılar diledi.

İLK ARA TATİL NE ZAMAN?

Okullarda ilk ara tatil 13-17 Kasım tarihleri arasında yapılacak. Birinci dönem, 22 Ocak Cuma günü sona erecek. 2 haftalık yarıyıl tatilinin ardından, 5 Şubat’ta ikinci dönem başlayacak.

İkinci ara tatili tarihi ise 8-12 Nisan olarak belirlendi. Eğitim-öğretim yılı 14 Haziran 2024’te sona erecek.

 



Anahtar Kelimeler: - EĞİTİM ÖĞRETİM