ÇAY FİYATI 5 KİŞİYLE DENETİM 3 KİŞİYLE

ÇAY FİYATI 5 KİŞİYLE DENETİM 3 KİŞİYLE

2020 İlk Meclis Toplantısı denetim komisyonu seçildi.

Bayrampaşa Belediye Meclis toplantısı 7. Seçim dönemi 2. Toplantı yılı Ocak Olağan 1. Birleşim, 1. Oturumu Meclis Başkanı Ali Hacınoğmanoğlu başkanlığında, Tolga Güneş ve Ceyhun Çalışkan katip üyeliğinde yapıldı.

Raporlarda düzeltmeler oy birliği ile onaylandı. 

Murat Aydemir Başkanlık makamına teklif verdi. Gündem dışı konuşma yapan Murat Aydemir Hamsi festivali ile ilgili belediyeye teşekkür etti, Bayrampaşa Spor´un satılması üzüntü vericidir. 

Can Gökhan Balekoğlu Bayrampaşa Spor belediyeyle ilgili değildir, AŞ. Olarak şirketleşmiştir.

Emlak ve İstimlak, işletme ve İştiraklar, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler, Zabıta, Sağlık İşleri, İnsan Kaynakları ve Eğitim,Hukuk İşleri, Yazı İşleri, Özel Kalem, Temizlik İşleri,Kültür ve Sosyal İşler müdürlüklerinden gelen teklifler ilgili komisyonlara sevk edildi.

 TARİFELERDE 5 DENETLEMEDE 3

Her yıl Ocak ayında yapılan denetim komisyonu seçimi yapıldı

CHP grubu 5 kişi olması önerisi oy çokluğuyla reddedildi, 3 kişilik komisyon oy çokluğuyla kabul edildi.

CHP grubu adına önerge veren Grup Başkanı Ahmet Çapık, bir çay fiyatı belirlerken bile 5 kişiden oluşan komisyonun denetlemede de 5 kişi olması gerektiğini belirtti.  Tarife, hukuk, imar tüm komisyonlar 5 kişiden oluşurken, tamamını denetleyen denetim komisyonunun 3 kişi olması tepkilere neden oldun. Neyi kimden kaçırıyorsunuz yorumları yapıldı.

Hamza Karamustafaoğlu 21

Recep Kurtulmuş 21

Gökhan Dal 14

Oy alarak komisyon seçildi.

İyi Parti kendilerine verdi.

Değişen müdürlükler hakkında bilgi verildi