Tarih: 15.07.2019 16:05

15 TEMMUZ HAİN SALDIRYI UNUTMAYACAĞIZ

Facebook Twitter Linked-in

Siyasi farklılıkların ortadan kalktığı milli birlik ve beraberliğin yaşandığı bu gecede ülkemizi dize getirme hesapları yapan iç hainler ve dış mihraklar gereken cevabı aldığının altını çizen Rasim Bilgehan mesajında şöyle dedi. "15 Temmuz gecesi ülke tarihimizin en kanlı ve karanlık bir gecesini yaşamıştır. Bu karanlık ve kanlı gecede hain saldırıyı başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde  millet olarak dimdik durduk ve hainlere gereken dersi verdik. Siyasi farklılıkların ortadan kalktığı milli birlik ve beraberliğin yaşandığı bu gecede ülkemizi dize getirme hesapları yapan iç hainler ve dış mihraklar gereken cevabı da bu şekilde almıştır. 15 temmuz hain saldırısını unutmayacağız ve unutturmayacağız.

15 Temmuz Türkiye´nin Varlık ve bekasına yapılan bir saldırıdır. Milletimizi kardeş kavgasına sürükleme girişimidir.  Türkiye´yi uluslararası arenada aciz düşürme girişimidir. İslam dünyası gözünde son kale olan Türk devletini yıkma girişimidir. Milli birliğimizi yok etmek için yapılan bir hain saldırıdır. Şunu unutmayalım ki, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde  15 Temmuz´un kahramanı dik duruşuyla, metanetli duruşuyla millettir. 

15 Temmuz´un 3. yılında o gün gözünü kırpmadan meydanlara koşarak canını ortaya koyan şehitlerimize Allah´tan rahmet diler, gazilerimize sağlık ve minnetlerimi sunarım."




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —