100. YIL COŞKUSU

100. YIL COŞKUSU

19 Mayıs Atatürk´ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Bayrampaşa´da da coşkuyla kutlandı.

Milli mücadelenin 100. yılına denk gelmesiyle bu yıl 19 Mayıs Atatürk´ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı  bir başka anlamla kutlandı. Tüm yurtta Coşkun´la kutlamalar yapıldı. Devletin zirvesi Samsun´da buluştu. Güzel bir fotoğraf verildi. Bayrampaşa´da da İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Fatih Sultan Mehmet ALABACAK´ın Bayrampaşa protokolüyle çelenk koymasıyla başladı. Tören Suat Terimer Anadolu Lisesi Atatürk büstüne çelenk sonrası saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasıyla son buldu. CHP Bayrampaşa İlçe örgütü diğer milli bayramlarda olduğu gibi devlet töreni sonrası ayrıca çelenk koydu.

Çelenk töreninden sonra  Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi´nde devam etti.

Mehmet Akif Kültür Merkezinde, saygı duruşu ve istiklal marşımının okunması ile başlayan program; protokol konuşmaları, piyano ve keman resitali, Türkçe sözlü hafif müzik konseri, halk oyunları gösterilerinden sonra spor müsabakaları ödül töreni ile son buldu.

Programa Kaymakamı Osman Aslan CANBABA, Belediye Başkanı Atila AYDINER, İlçe Emniyet Müdürü Necati Aktuğ ŞAHİN, İlçe Milli Eğitim Müdürü Dr.Abdülaziz YENİYOL, İlçe Müftüsü Yılmaz KÜÇÜK, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Fatih Sultan Mehmet ALABACAK, diğer kurum müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.



Anahtar Kelimeler: COŞKUSU