ŞEMSUDİN KUÇEVİÇ BAYRAMPAŞA?DA ANILDI

ŞEMSUDİN KUÇEVİÇ BAYRAMPAŞA?DA ANILDI

Tutin Belediye Başkanı Şemsudin Kuçeviç vefatının 40. Gününde Bayrampaşa?da anıldı.

Bayrampaşa Belediyesi ile Bosna Sancak Kültür ve Yardımlaşma Derneği; trafik kazasında vefat etmesiyle sevenlerini ve Balkan coğrafyasını yasa boğan Boşnak lider Tutin Belediye Başkanı Şemsudin Kuçeviç  için vefatının 40. Gününde anma programı düzenledi.

Anma programına; Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Boşnak Milli Millet Meclisi Başkanı Süleyman Ugıjanin, Karadağ Cumhuriyeti Başbakan Yardımcısı Rafet Husoviç, Sırbistan Cumhuriyeti Başbakan Yardımcısı Rasim Lajiç, AK Parti İstanbul Milletvekili Hüseyin Bürge, Bayrampaşa Kaymakamı Osman Aslan Canbaba, Bayrampaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdülaziz Yeniyol, Bayrampaşa İlçe Emniyet Müdürü Necati Aktuğ Şahin, AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Kemal Oğuz Kıdıl, CHP Bayrampaşa İlçe Başkanı Hasan Mutlu, SP Bayrampaşa İlçe Başkanı İsmail Acar, İYİ Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Raif Güler, Bosna Sancak Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Muhammed Sancaktar, Tutin Belediye Başkanı Kenan Hot, Bayrampaşa belediye başkan yardımcıları ve meclis üyeleri ile Şemsudin Kuçeviç’in ailesi ve çok sayıda Boşnak vatandaş katıldı.

Kur’anı Kerim tilavetiyle başlayan program, Şemsudin Kuçeviç’in hayatından kesitlerin sunulduğu kısa film gösterimiyle devam etti. Ardından Gülistan isimli Boşnak ses grubu ilahiler seslendirdi. Daha sonra program protokol konuşmaları ile sürdü.

Öte yandan, program öncesi, Yıldırım Mahallesi Barbaros Camii’nde Şemsudin Kuçeviç için mevlit okundu.



BELEDİYE BAŞKANI KİM OLSUN?


Anahtar Kelimeler: