KADİR TOPBAŞ, BAYRAMPAŞALILARLA DEMOKRASİ NÖBETİND

15 Temmuz kanlı darbe girişimi sonrası milli iradeye sahip çıkan Bayrampaşalılar, 16 gündür demokrasi nöbeti tutuyor.

TARİH: 1.08.2016 00:00
Son Güncelleme: 1.08.2016 00:00

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın da katıldığı Bayrampaşalıların bu kutsal nöbetinde Başkan Aydıner, vatandaşları bir an olsun yalnız bırakmıyor.

16 GÜNDÜR NÖBETTELER

Genç-yaşlı, kadın-erkek 7`den 70`e tüm Bayrampaşalılar demokrasi nöbeti tutmaya devam ediyor. Akşam saatlerinde Bayrampaşa Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü önünde toplanan binlerce Bayrampaşalı, sabah saatlerine kadar demokrasi nöbetini sürdürüyor. AK Parti İstanbul Milletvekili Şirin Ünal, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Kemal Oğuz Kıdıl’ın da katıldığı Bayrampaşalıların bu kutsal nöbetinde Başkan Atila Aydıner, vatandaşları bir an olsun yalnız bırakmıyor.

KADİR TOPBAŞ: HAİNLERİN KİRLİ OYUNUNU BOZDUNUZ

Ay yıldızlı bayraklarıyla meydanları dolduran, milli iradeye sahip çıkarak demokrasi nöbetine devam eden Bayrampaşalılara seslenen Başkan Kadir Topbaş, 15 Temmuz darbe girişimiyle oluşan birlik ve beraberlik havasının önemine vurgu yaptı.

“Halka rağmen hiçbir şey gerçekleşemez diyerek meydanlara koştunuz. Sizin bu imanınız ve vatan sevginiz onların kirli oyunlarını bozdu. Dünya tarihinde bugüne kadar olmayan bir duruş sergilediniz” diyen Kadir Topbaş, sözlerini şöyle sürdürdü:

“FETÖ’nün asker kılıklı teröristleri rezil oldular. Darbeler ancak zayıf ve gergin toplumlarda başarılı olur. Şuan burada olduğu gibi, tek yürek olduğumuzda darbecilerin hiçbir tesiri olmaz. Milli bir duruş sergileyerek ve devletimize sahip çıkarak hile ve desiseleri yok ettiniz. Bundan böyle hiç kimse bu milletin geleceğini tevessül edemez. Türkiye’nin güçlenmesi masum coğrafyalar için de bir umut ışığıdır. Gelişen ülkemizin yükselişini engellemek adına, devletin kademelerine sızmış olan bu hainleri kullanmak istediler. Ama sizler bu oyunu bozdunuz. Tanklara, toplara yüreğinizle karşı durdunuz. Meydanlarda toplanan vatandaşlarımız kamu alanlarını ve mallarını asla tahrip etmiyor. Ne büyük milletsiniz. Ne güzel insanlarsınız. Sizlerle aynı millete mensup olmaktan gurur duyuyorum. Al bayraklarınızla meydanları gelincik tarlalarına çevirdiniz. Evlatlarımızın geleceğini ve yarınlarımızı kurtardınız. Her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Vatanına ve milletine bedenini siper eden kahraman şehitlerimizi rahmetle anıyorum.”

BAŞKAN AYDINER: YENİ BİR DESTAN YAZDINIZ

Başkan Atila Aydıner de konuşmasında, “Ülkemizin istiklal ve istikbali için canını feda etmeye hazır milyonlarca vatandaşımız olduğu müddetçe dâhili ve harici düşmanlar bizi asla bölemez; birliğimizi ve dirliğimizi zedeleyemez. Kahraman milletimiz, Başkomutanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan aldığı çağrıyla demokrasimiz ve geleceğimiz için darbe gecesi koca koca tankları durdurmuş ve yeni bir destan yazmıştır. Darbecilerin yüzüne ‘milli irade’ tokadı inmiştir artık. Darbecilere direnen Bayrampaşalı hemşehrilerime ve aziz milletimize şükranlarımı sunuyorum. Demokrasi nöbetimize katılarak bizleri onurlandıran Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Kadir Topbaş’a ve kutsal nöbeti sürdüren vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Vatanımız, bayrağımız ve devletimiz için şehadet şerbetini içen aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla yad ediyorum. Gazilerimize de acil şifalar diliyorum” dedi.

184. Sayı

183. Sayı

182. Sayı

181. Sayı

180. Sayı

179. Sayı

178. SAYI

177. Sayı

176. Sayıya

175. Sayı

174, Sayı

173. Sayı

Anahtar Kelimeler:

ANTALYASPOR’U 4-2 MAĞLUP ETTİ GALATASARAY 26. KEZ ŞAMPİYON!

EYÜPSULTAN95 “EVDE ERKEN ÇOCUKLUK ÖĞRENME PROGRAMI” HİZMETE BAŞLADI

SABRİ AKPINAR PARKI PROJESİNDE ‘TAHSİS’ TARTIŞMASI İBRAHİM AKIN’A SORULDU

BİR NİNNİYLE DEĞİŞİR DÜNYA

SREBRENİTSA ANNELERİ’NDEN AYVALIK KAYMAKAMLIĞI’NA ZİYARET

ANNELER GÜNÜ’NE ÖZEL “KADIN EL EMEĞİ DURAĞI” EYÜPSULTAN’DA AÇILDI

KIZILAY BAYRAMPAŞA ŞUBESİ' KURBAN BAĞIŞI BEKLİYOR

MHP BAYRAMPAŞA’DA İBRAHİM YEŞİL DÖNEMİ: TEŞKİLAT KAPILARINI YENİDEN AÇTI

ALLAH’IN SELAMINI KİRLİ SİYASETE KURBAN EDENLER!

BAYRAMPAŞA’DA ANLAMLI İŞ BİRLİĞİ: TRAFİKTE ENGELLERİ SEVGİYLE AŞIYORUZ

MİLLET PARTİSİ: "GAZİOSMANPAŞA'DA 'MUHTEŞEM TÜRKİYE' MEŞALESİNİ YAKACAĞIZ"

ÖRNEK BİR OKUL: GAZİOSMANPAŞA ANADOLU İMAMA HATİP LİSESİ

YENİDEN MHP İLÇE BAŞKANI OLARAK İBRAHİM YEŞİL ATANDI

MHP İLÇE BAŞKANI TARIK KARATAŞ VEDAMESAJI YAYINLADI

MUHTAR ADAYI SERKAN GÖCELERLİ GAZETEMİZİ ZİAYER ETTİ

İSTANBUL'DA HALK EKMEKDE DAYANAMADI ZAM YAPTI

İSTANBUL’DA 2026 BAĞIMSIZLIK YILI ETKİNLİĞİ: “MUTLULUĞU YAŞAMAK” PANELİNE YOĞUN İLGİ

KENDİSİNİ ANLATAMAYAN VE ANLAŞILAMAYAN ADAM: ATİLA AYDINER

"HASAN MUTLU’NUN SUÇU HALKIN OLANI HALKA VERMEKTİR"

BAYRAMPAŞA’DA BAŞKAN HASAN MUTLU’DAN 24 MADDELİK SERT MUHTIRA!

Video Galeri 1

Basın Toplantısı
30 AĞUSTOS
Bayrampaşa Gündem Gazetesi Ordulular Derneğine Plaket taktimi
MİLLET PARTİSİ 11. OLAĞAN KURULTAYI
Evde Kal
DENİZLİ
Tüm videolar...

Foto Galeri

SINAV NAYRAMPAŞA
MOZAİK FOLKLOR
KÜLÜPLER İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU
BAYRAMPAŞA´DA KASTAMONU RÜZGARI
MHP BAYRAMPAŞA´YA KADINLAR
BAYRAK
KADİR TOPBAŞ, BAYRAMPAŞALILARLA DEMOKRASİ NÖBETİND

YAZARLAR

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 33 24 4 5 48 77
2.FENERBAHÇE A.Ş. 33 21 2 10 40 73
3.TRABZONSPOR A.Ş. 33 20 4 9 25 69
4.BEŞİKTAŞ A.Ş. 33 17 8 8 19 59
5.GÖZTEPE A.Ş. 33 14 6 13 13 55
6.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 33 15 9 9 22 54
7.SAMSUNSPOR A.Ş. 33 12 9 12 -2 48
8.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 33 10 13 10 -6 40
9.TÜMOSAN KONYASPOR 33 10 13 10 -6 40
10.CORENDON ALANYASPOR 33 7 10 16 1 37
11.KOCAELİSPOR 33 9 14 10 -11 37
12.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 33 9 14 10 -14 37
13.İKAS EYÜPSPOR 33 8 17 8 -15 32
14.KASIMPAŞA A.Ş. 33 7 15 11 -17 32
15.NATURA DÜNYASI GENÇLERBİRLİĞİ 33 8 18 7 -14 31
16.HESAP.COM ANTALYASPOR 33 7 18 8 -23 29
17.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 33 7 20 6 -24 27
18.ZECORNER KAYSERİSPOR 33 5 16 12 -36 27
  • Pazartesi 21.8 ° / 14.8 ° Güneşli
  • Salı 22.9 ° / 15.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 20.5 ° / 14.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı