Tarih: 10.07.2016 00:00

İLERİ BELEDİYECİLİK MAĞDURLARI

Facebook Twitter Linked-in

Ramazan Bayramının 1. Günü yağan yağmur sonrası bir çok ilçede olduğu gibi Bayrampaşa’da da daireleri sel bastı. Bayrampaşa Murat Mahallesi Ata caddesinde olan apartmanların bodrum katlarında su seviyesi yaklaşık 2 metre boyuna ulaştı. Dairelerde hiçbir eşya kullanılmayacak duruma geldiği gibi kapıları yerinden söktü. Can kaybının olmadığı sel felaketinde eşyalar  kullanılamayacak hale geldi.


MAĞDURLARA CHP SAHİP ÇIKTI

Ramazan Bayramının 1. Gününde olan sel felaketinin üstünden 6 gün geçmesine rağmen yetkililerin el uzatmadığı, zabıta dışında hiçbir yetkilinin gelmediği belirtildi.

Ramazan ayında İftar sofralarında boy boy poz vererek hava atan Belediye ve yetkilileri sel mağdurlarının hatırını bile sormadığı ortaya çıktı.

Sel mağdurlarını CHP Bayrampaşa İlçe Başkanı Hasan Mutlu ziyaret ederek olayın takipçisi olacaklarını bildirdi. Hasan Mutlu gazetemize yaptığı açıklamada; “21. Yüzyılda Bayrampaşa gibi bir yerde böyle bir olayın olması, olay sonrası  3-4 gün geçmesine rağmen yetkilerin bir çözüm bulmaması, bu insanların evsiz barksız kalıp orada burada yaşıyor olması çok acı bir şey. 20 yıldır altyapı sorununu çözemeyen hiçbir yatırım yapmayarak halkı kendisi ile başbaşa bırakan Bayrampaşa Belediyesi Bayram`ın birinci günü sel felaketi ile karşı karşıya kalan , canlarını dahi zor kurtaran ancak Evleri eşyaları kullanılamaz duruma gelen afetzedeleri bir kez dahi aramamış insanlarımızın Bayram`ı parkta bahçede çoluk çocuğu ile perişan bir halde geçirmelerine göz yummuşlardır.CHP olarak halkımızın yanında ve olayın takipçisi olmaya devam edeceğiz” dedi. Mağdurlarda daha önceleri çok kez şikayette bulunup durumu bildirmemize rağmen ilgilenilmediğini dile getirdiler.


Görüntü videosu gelecek




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —