Tarih: 08.10.2025 16:52

EYÜPSULTAN KÜLTÜR SANAT ATÖLYELERİ'NE YOĞUN İLGİ

Facebook Twitter Linked-in

Bu kapsamda Zal Mahmut Paşa Kültür Sanat Merkezi ile Göktürk Kültür Sanat Merkezi'nde yetişkinler için tezhip, çömlek, ebru, bendir yapımı ve çini atölyeleri, çocuklar için ise hafta sonları cam, ebru ve bendir yapımı atölyeleri gerçekleştiriliyor.

 

Çömlek yapan bir kadın

SANATIN FARKLI DALLARIYLA BULUŞUYORLAR

Sanatın farklı dallarına ilgi duyan sanatseverleri buluşturan bu atölye çalışmalarında katılımcılar, keyifli ve kaliteli zaman geçirmenin yanı sıra yeteneklerini keşfetme ve becerilerini geliştirme fırsatı buluyor.

Atölye çalışmalarına katılanlar, kimi zaman kendi hayal dünyalarını taşa, kağıda, çamura yansıtarak sanat eserleri oluşturuyorlar kimi zaman da günlük yaşamda kullanabilecekleri eserler üretiyorlar.

Çömlek yapan başka bir kadın

ÜCRETSİZ SANAT ATÖLYELERİNE NASIL KAYIT OLUNUR?

Ücretsiz bir şekilde düzenlenen sanat atölyeleri hakkında bilgi almak ve kayıt için Eyüpsultanlı mobil uygulaması indirilerek başvuru yapılabiliyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —