Tarih: 10.02.2026 21:40

BAYRAMPAŞA KAHVECİLER ODASINDA NECATİ YİĞİT GÜVEN TAZELEDİ

Facebook Twitter Linked-in

oda

Esnaf odalarında seçim heyecanının yaşandığı şubat ayında, bir genel kurul da Bayrampaşa Kahveciler, Büfeciler Esnaf ve Sanatkarlar Odası bünyesinde gerçekleştirildi. Kahveci ve büfeci esnafının yoğun katılım gösterdiği kongrede, oda yönetimi üyelerden tam destek aldı.

Raporlar Oy Birliğiyle Kabul Edildi

Divan Başkanlığını Serdar Erşahin'in, kâtip üyeliklerini ise Emine İleri, Sevcan Can, Fatih Çağlar ve Serpil Parlak'ın üstlendiği genel kurul; saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Toplantıda faaliyet ve bütçe raporları ayrıntılı şekilde müzakere edilerek üyelerin oy birliğiyle ibra edildi.

Seçime Tek Listeyle Gidildi

Seçim aşamasında sandığa tek listeyle giden mevcut başkan Necati Yiğit, üyelerin güven oyunu alarak yeniden başkanlık koltuğuna oturdu. Yiğit, seçim sonrası yaptığı teşekkür konuşmasında esnafın haklarını korumaya ve oda faaliyetlerini güçlendirmeye devam edeceklerini belirtti.

Geniş Katılımlı Kongre

Kongreye çok sayıda esnaf odası başkanı ve yöneticisinin yanı sıra siyaset dünyasından da önemli isimler katıldı. Katılımcılar arasında; MHP Bayrampaşa İlçe Başkanı: Tarık Karataş ve Kadın Kolları Başkanı Sevgi Çakır, AK Parti Bayrampaşa Kadın Kolları Başkanı: Gülay Sezer, İYİ Parti Bayrampaşa İlçe Başkan Yardımcıları: Celil Türkçe ve Ali Değer yer aldı.

 

oda




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —