179. Sayı

178. SAYI

177. Sayı

176. Sayıya

175. Sayı

174, Sayı

173. Sayı

172. sayı

171 Sayı

170, Sayı

169. Sayı Kasım 2024

168. Sayı

MHP İFTARINA YOĞUN KATILIM

MHP Bayrampaşa İlçe Başkanlığı'nın geleneksel iftar programına katılım yoğun oldu.

TARİH: 19.04.2022 10:57
Son Güncelleme: 19.04.2022 10:57

Bayrampaşa Golden Tulip Otel'de düzenlenen programa; MHP İstanbul Milletvekili TBMM Başkanvekili Celal Adan, İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba, ilçe başkanları, STK temsilcileri, muhtarlar, iş insanları ve partililer katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Bayrampaşa İlçe Başkanı Av. İsmail Arslan, “Öncelikle Yüce Mevla tuttuğunuz oruçları kabul eylesin. 2 yıldır birbirimize olan hasretimizi dindirerek, bizleri tekrar bir araya getiren Rabbimize hamdolsun. Bizleri bu güzel Ramazan akşamında yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyorum. Şimdiden Kadir Gecenizi ve Ramazan Bayramınızı tebrik ediyorum” diyerek katılımcılara teşekkür etti.

MHP İstanbul İl Teşkilat Başkanı Yaşar Kaba’da konuşmasında Ramazan ayının önemine vurgu yaparak katılımcıların gelecek bayramını kutladı.

TÜRKİYE HİÇBİR MESELESİNİ YABANCILARLA ÇÖZEMEZ

Ülke gündemini değerlendiren MHP İstanbul Milletvekili TBMM Başkanvekili Celal Adan, Allah bir diyen, ülkemiz bölünmez diyen Milliyetçi Hareket Partisi’nin lideri Devlet Bahçeli’nin selamını getirdiğini belirtirek başladığı konuşmasına; “Zaman zaman televizyonlara baktığımda Türkiye’nin ekonomisi battı, Türkiye artık yok, Türkiye böyle devam ederse yok olacak gibi ifadeler duyuyorum. Kim bunu söylüyorsa bu milletin evladı değildir. Çünkü biz 11 milyon nüfusumuz varken, her karış toprağımız işgal edilmişken ezanı ve bayrağı hür Türkiye’yi kurduk. 30 yıldır Azerbaycan’dan alınan Karabağ, Azerbaycan’ın topraklarına katıldı. Her yerde nefesimizi kesmek istediler. Şuan Libya’dayız, Irak’tayız, Suriye’deyiz. Eğer tezkere geçmemiş olsaydı bugün bu toplantıyı yapamamış olacaktık. PKK’nın nefesi kesildi. Türkiye son 300 yılın en güçlü devletidir. Cumhur İttifakı ile oluşturulan birlik Türkiye’ye çok büyük mesafe kat ettiriyor. Türkiye hiçbir meselesini yabancılarla çözemez. Türkiye her meselesini kendi içinde çözer.” Dedi.

HANGİ PARTİYE OY VERECEKSİNİZ?’ DİYE SORAN OLDU MU?

Anketleri de eleştiren Celal Adan şöyle konuştu; “Size, çocuklarınıza, çevrenizdekilere hangi partiye oy vereceksiniz?’ diye soran oldu mu? Her gün bir anket yayınlanıyor. Partilerin alacağı oy oranı açıklanıyor. Size sormadılarsa kime sordular? Bu algıyı yapanlar yalancıdır, sahtekardır. Dolayısıyla biz buradaki ankete inanıyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Devlet Bahçeli ve Türkiye Cumhuriyeti Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oluşturduğu Cumhur İttifakı birlik ve beraberlik ittifakıdır. 15 Temmuz 2016’da Cumhuriyet tarihinde görülmemiş bir facia ile karşılaştık. Genelkurmay, MİT basıldı, TBMM bombalandı. Biz ne yapacaktık? Devleti kuran Türk milliyetçileri devletin yanında yer almayacak da kimin yanında yer alacaktık?”

Anahtar Kelimeler: İFTARINA YOĞUN KATILIM

Video Galeri 1

Basın Toplantısı
30 AĞUSTOS
Bayrampaşa Gündem Gazetesi Ordulular Derneğine Plaket taktimi
MİLLET PARTİSİ 11. OLAĞAN KURULTAYI
Evde Kal
DENİZLİ
Tüm videolar...

BAYRAMPAŞA EMNİYETİNDEN KIZILAY HAFTASINDA ANLAMLI ZİYARET

KIZILAY HAFTASI'NDA; BAYRAMPAŞA YÖNETİMİNDEN KIZILAY'A DESTEK ZİYARETİ

KAYMAKAM ÇİFTÇİ'DEN BAYRAMPAŞA PUSULA DERNEĞİNE TAM NOT!

TÜRKİYE BOSNA SANCAK DERNEĞİNDEN VALİ GÜL'E ZİYARET

AK PARTİ BAYRAMPAŞA'DAN İLİM YAYMA CEMİYETİ'İNE ZİYARET

EYÜPSULTAN'DA YEREL ÜRÜN PAZARI KURULDU

İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN BAYRAMPAŞA'YA DESTEK ZİYARETİ

TRAKYA RUMELİ VE BALKAN GÜNLERİ FESTİVALİ

BAYRAMPAŞA’DA KIZILAY HAFTASI’NDA KURUM VE KURULUŞLARDAN DESTEK ZİYARETİ

BEYLİKDÜZÜ BELEDİYESİ KASIM AYI MECLİSİ TOPLANDI

SANCAK RUHU CUMHURİYET COŞKUSUYLA BULUŞTU: 10 BİN KİŞİLİK TARİHİ YÜRÜYÜŞ!

BAYRAMPAŞA TUNASPOR SAHASINDA RAKİBİNİ DEVİRDİ, 3 PUAN CEPTE!

BAYRAMPAŞA’DA MİNİK YÜREKLERE İYİLİK TOHUMU EKİLDİ

ÇEVREME DUYARLIYIM, DEĞERLERİME SAHİP ÇIKIYORUM TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

YAPILAN GENEL KURULDA RUBAFED BAŞKANI SAİM BIÇAK OLDU

MİLLET PARTİSİ “VARLIK VE BEKAMIZ İÇİN MİLLİ KARAR” TOPLANTISI

ARNAVUTKÖY BELEDİYESİ’NDEN ÖĞRENCİLERE 70 MİLYON TL’LİK DEV EĞİTİM BURSU

BAŞKAN YARDIMCILARI BELİRLEN, İKİSİ AK PARTİ BİRİSİ BAĞIMSIZ

İBB'DEN CAMİ, TÜRBE VE CEMEVLERİNE KAPSAMLI DESTEK

BAŞKAN VEKİLİ İBRAHİM AKIN PERSONEL İLE BULUŞTU

Foto Galeri

SINAV NAYRAMPAŞA
MOZAİK FOLKLOR
KÜLÜPLER İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU
BAYRAMPAŞA´DA KASTAMONU RÜZGARI
MHP BAYRAMPAŞA´YA KADINLAR
BAYRAK
MHP İFTARINA YOĞUN KATILIM

İstanbul

05.11.2025

  • İMSAK 06:06
  • GÜNEŞ 07:33
  • ÖĞLE 12:53
  • İKİNDİ 15:37
  • AKŞAM 18:03
  • YATSI 19:24

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 11 9 0 2 20 29
2.FENERBAHÇE A.Ş. 11 7 0 4 13 25
3.TRABZONSPOR A.Ş. 11 7 1 3 10 24
4.SAMSUNSPOR A.Ş. 11 5 1 5 6 20
5.GÖZTEPE A.Ş. 11 5 2 4 7 19
6.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 11 5 3 3 -3 18
7.BEŞİKTAŞ A.Ş. 11 5 4 2 3 17
8.TÜMOSAN KONYASPOR 11 4 5 2 0 14
9.CORENDON ALANYASPOR 11 3 3 5 0 14
10.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 11 3 4 4 3 13
11.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 11 3 4 4 -2 13
12.HESAP.COM ANTALYASPOR 11 4 6 1 -8 13
13.KOCAELİSPOR 11 3 6 2 -5 11
14.KASIMPAŞA A.Ş. 11 2 5 4 -4 10
15.ZECORNER KAYSERİSPOR 11 1 4 6 -13 9
16.GENÇLERBİRLİĞİ 11 2 7 2 -6 8
17.İKAS EYÜPSPOR 11 2 7 2 -8 8
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 11 1 9 1 -13 4
  • Çarşamba 16.9 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 17.6 ° / 15.4 ° false
  • Cuma 15.7 ° / 12.9 ° false