MHP BAYRAMPAŞA’DA YENİ BAŞKAN TARIK KARATAŞ
Tarih: 12.08.2023 16:48 Güncelleme: 12.08.2023 16:52

MHP BAYRAMPAŞA’DA YENİ BAŞKAN TARIK KARATAŞ

MHP Bayrampaşa İlçe Teşkilatı 12 Olağan Kongresini gerçekleştirdi, yeni ilçe başkanı Tarık Karataş Oldu.

Tek listeyle yapılan 12. Olağan Kongresinde MHP Bayrampaşa’nın yeni ilçe başkanı ve yönetim kurlu üyeleri belirlendi. Yeni İlçe Başkanı Tarık Karataş oldu, önceki dönem ilçe başkanı İsmail Arslan’ın ilde görev alacağı belirtildi.

Kongreye AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Ersin Saçlı, Altıntepsi Mahalle Muhtarı Seladdin Beyler, Kartaltepe Mahalle Muhtarı Mustafa Onur, Terazidere Mahalle Muhtarı ve Bayrampaşa Muhtarlar derneği Başkanı Başkim Kosova ve partililer katıldı. 

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan kongrede divan üyeleri seçildi. Divan başkanlığına Murat Kotra, Divan üyelerine Dursun Kökça, Recep Yavaş, Ahmet Çakır, Hasan Sönmez seçildi.

Kongre faaliyet raporu ve Mali raporların okunması ve onaylanmasıyla devam etti. 

Önceki dönem ilçe başkanı İsmail Arslan veda konuşmasında, çocukluktan bu tarafa davanın içinde olduğunu, teşkilatta değişik kademelerde görev aldığını, bu dönemde ilçe başkanı olarak görev yapmaktan da mutlu ve gururlu olduğunu belirtti. Bu dönemde birlikte göver yaptığı yönetim kurlu üyelerine ve çalışmalarda desteklerini esirgemeyen parti üyelerine teşekkür etti. 

Yeni İlçe Başkanı Tarık Karataş konuşmasında kendisinin ilçe başkanı olmasında desteği olanlara teşekkür etti. Karataş, “ülkücülerin ne uşak olmayı, nede başkalarını uşak olarak kullanmayı kabul etmeyen, şerefli bu yolun yolcularıdır bu ve benzeri sözleri bize öğreterek ayrılan Başbuğ Alpaslan Türkeş’ rahmetle anıyorum. Biz ülkücüyüz, biz Türklüğün keskin kılıcı, İslam’ın yükseklerde dalgalanan diyen ömrünü vatan millet tarafına adayarak önce ülkem sonra partim ve ben ilkesiyle devam eden, Türkmen Beyimiz, Genel Başkanımız, Devlet Bahçeli’ye  saygılarımı ve sevgilerimi sunarım” dedi.

Kongreye telgrafla katılan Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, kongrenin hayırlı olmasını diledi. 

Kongrede MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin mesajı okundu. Devlet Bahçeli mesajında ilçe kongresinin hayırlı olmasını diledi.  

Devlet Bahçeli’nin mesajı;

An itibariyle kongre salonunda hazır bulunan her dava ve yol arkadaşıma en iyi dileklerimi sunuyor, günümüzün kutlu olmasını temenni ediyorum.

Aynı zamanda ilçede yaşayan tüm vatandaşlarımızı kucaklıyorum.

Türk milletinin beka ve hürriyet namusunu, devletin egemenlik ve güvenlik haklarını cesaretle savunuyorken şehit düşen kahramanlarımızı, aynı şekilde bir hilal uğruna şehadet şerbetinden içen ülkücü şehitlerimizi rahmetle, minnetle, saygıyla anıyorum.

Bildiğiniz üzere 9 Ağustos 2023 tarihi itibariyle ilçe kongreleriyle başlayıp il kongreleriyle genişleyecek ve nihayet 14'ncü Büyük Kurultayımızın icrasıyla sonuçlanacak seçimli demokratik süreç inanıyorum ki partimizin haklı ve tarihi mücadelesine güç katacaktır.

Öncelikle ilçe kongremizin huzur ve kardeşlik havasında geçmesi, karşılıklı saygı ve samimi diyaloglara sahne olması, 54 yıllık müktesebatımıza yakışan bir olgunlukla gerçekleşmesi hepinizden beklentimdir.

Milliyetçi Hareket Partisi'nin her mensubu gönül alarak, gönül yaparak, gönülleri kazanarak yoluna devam edecektir.

Hiç kimseyi ayırmadan, hiç kimseyi ayrıştırmadan milli ve manevi ortak paydada buluşan her kardeşimizi, her vatandaşımızı kucaklayacak derin bir heyecan, engin bir hoşgörü üç hilalin çatısı altında vardır ve tartışmasızdır.

Şunu da unutmayınız ki, aramıza sızarak fitne yaymak isteyenler çıkacaktır ve her zaman olduğu gibi bu tehlike beklenmelidir.

Anılarımızı ve hüviyetimizi istismar ederek iç bünyemizi zehirlemeyi, tefrika ve tezviratlarıyla moral ve motivasyon hisarlarımızı yıkmayı amaçlayanlar olacaktır ve bu durum işin özünde kaçınılmazdır.

Türk milleti ve Türkiye ile hesabı olan karanlık çevrelerin Milliyetçi Hareket Partisi'yle uğraşması, zora düşmesini projelendirmesi dün olduğu gibi bugün de mümkün ve muhtemeldir.

Yıkılan ağaca balta vurmayı alışkanlık haline getirmiş, yıkık köyden haraç almaya alışmış sefillere hatırlatırım ki, Türk milleti var olduğu müddetçe üç hilalin önü kesilemez, ömrüne vade biçilemez.

Çünkü Milliyetçi Hareket Partisi Türkiye'nin son siperidir.

Çünkü Milliyetçi Hareket Partisi istiklalimizin son müdafaa hattıdır.

Çünkü Milliyetçi Hareket Partisi Türk milletinin ruh kökü, tarihin kükreyen sesi, Türklüğün ebediyen tütecek ocağıdır.

İpi iğnesinden geçmeyen, dikişi yırtığını örtmeyen, özüyle sözü adamlıkla örtüşmeyen süfli güruh ne derse desin, ne yaparsa yapsın, nasıl bir tertibin içinde kıvranırsa kıvransın dediğimiz ve diyeceğimiz hep Türklüktür, Türkiye'dir, milli birlik ve kardeşliktir.

Bu nedenle mücadelemizde her zaman uyanık olmakla yükümlüyüz.

Dikkatle, tedbirle, teenniyle, demini almış sabır ve şuurla hareket etmeye de mezun ve mecburuz.

14 Mayıs ve 28 Mayıs 2023 tarihlerinde Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimleri milli iradenin seçimiyle tezahür etmiş, Türk ve Türkiye Yüzyılının ilk ve muktedir adımı atılmıştır.

Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhur İttifakı bahse konu seçimlerde muvaffak olmuş, Türk milleti zillet zillet ve hezimet siyasetine geçit vermemiştir.

Sizler, pek çok saldırıya, pek çok sataşmaya, şer ve şiddet içerikli aşağılık algı oyunlarına rağmen sancağımızı yere düşürmediniz, dava ve siyaset onurumuza leke sürdürmediniz.

Biliniz ki, hepinizle iftihar ediyor, hepinizi bağrıma basıyorum.

tahkimi yapılan

Yenilenmiş kadrolarla, tazelenmiş umutlarla, hedeflerle, perçinlenmiş birlik ve kardeşlik ruhuyla 31 Mart 2024 Seçimlerine hazırlanacağız, merkezi yönetimle yerel yönetimler arasında tam bir uyumun sağlanması için elimizden gelen her çabayı göstereceğiz.

"2024'e Doğru, Diyar Diyar Anadolu" temasıyla çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz.

"İstikrar ve Hizmet İçin, Uyumlu Yönetimle, Umutlu Geleceğe" ulaşacağız.

"Merkezden Yerele, İstikrarı Bozmadan Umuda Doğru" yol

alacağız.

Bunları hep birlikte yapacağız ve elbette başaracağız.

Muhalefet partileri 14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerinde hüsrana uğramakla kalmamış, çetin ve çetrefilli iç sorunlara gömülmüştür.

Nevzuhur değişim hezeyanları muhalefetin pespaye ve perişanlığının nasıl bir acınası hale geldiğini ibra ve ifşa etmektedir.

Türkiye Cumhuriyeti'nin 100'ncü yıldönümünde zillet ittifakının maskesi düşmüş, bütün kirli çamaşırlar ortalığa saçılmıştır.

Cumhurun 14 Mayıs ve 28 Mayıs'ta elde ettiği demokrasi zaferinin yerel seçimlerde taçlanması ülkemizin geleceği açısından mühim ve milli bir zarurettir.

Nitekim belediye yönetimlerindeki zillet gölgesi muhakkak surette hazırdır. kaldırılmalıdır ve Milliyetçi Hareket Partisi Cumhur İttifakı'yla bu göreve

Mevcut belediye başkanlıklarımızı muhafaza ederek bunun üzerine yenilerini ve hatta daha çoğunu eklemeliyiz.

Cumhur İttifakı'nın doğasına ve ruhuna muvafik hareket edip muhalefet partilerinin yönetimindeki belediyelerin yürek yaralayan makus ve meyus hallerine son vermeliyiz.

İşleyen kongre takvimimiz sonucunda temin ve tecelli edecek dinamik teşkilat yapımızla başarıya ulaşacağımızdan, Türkiye'mize sonuna kadar sahip çıkacağımızdan asla kuşku duymuyorum.

Türkiye marka değeri çok büyük bir ülkedir.

Bazen kıskançlıkla, bazen hayranlıkla, bazen hasislikle, bazen de husumetle bakılan bir ülke gerçeği artık dünya siyaset sahnesinde göz kamaştırmaktadır.

Ülkemiz Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemiyle muazzam bir serpilme ve yükselme dönemine geçiş sağlamıştır.

Cumhur İttifakı da Türk-İslam asırlarının emanetlerini devralmıştır.

Milliyetçi Hareket Partisi olarak nasıl bir maziye, çağın şu anki tablosunda nasıl bir misyona sahip olduğumuzun ziyadesiyle farkındayız.

Kaldı ki biz Türkiye'nin tarafıyız, zillete düşenler de terör örgütlerinin ve sömürgeci efendilerinin tarafıdır.

Önümüzdeki mücadele sürecinde hepinize güveniyorum.

Şölen ortamında geçecek kongrelerimizde kaybeden yoktur, bilakis kazanan Milliyetçi-Ülkücü Hareket'tir.

Türk ve Türkiye Yüzyılı hedeflerini omuzlayacak kadroların seçimiyle Kızılelma yürüyüşümüz sağlam ve sağduyulu iradeyle sürüp gidecektir.

Milli birlik ve kardeşliğimiz, milli hâkimiyet ve hükümranlık haklarımız, refah ve bereketimiz, huzurlu ve güvenli yarınlarımız için vatandaşlarımıza çağrım, gelin bir olalım, diri olalım, birlikte Türkiye

olalım.

 

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ BAYRAMPAŞA İLÇE BAŞKAN ADAYI TARIK KARATAŞ

YÖNETİM KURULU ASİL

1. TARIK KARATAŞ

2. KEMAL DÜNDAR

3. YASIN YILDIRIM

4. ADEM UĞUR

5. CENGİZ KOL

6. OĞUZHAN AŞIROĞLU

7. ERCAN DAĞDEVİREN

8. ZEKERİYA ACARTÜRK

9. HASAN IŞIK

10. GURUR AVCI

11. METİN KUTUN

12. OSMAN TÜRK

13. HAYDAR SÖNMEZ

14. YAŞAR ESEN

15. SEVGİ ÇAKIR

16. MUTLU CİVAŞ

17. HASAN ÇİÇEK

18. SERCAN ALKAN

19. ZAFER ÇAĞIRANKAYA

20. CEMAL TERZİ

21. CEMAL YALINKILIÇ

22. OSMAN YÜCEL

23. MURAT BOZYURT

 

YÖNETİM KURULU YEDEK

1. YILMAZ KURT

2. FERHAT AYDOĞAN

3. MEHMET YILDIRIM

4. NİZAMETTİN YALINKILIÇ

5. MUSTAFA ÇILDIR

6. EMİNE BÜBER

7. AYLİN BİCAN

8. REMZİYE DİNÇ

9. BARIŞ KAYA

10. NURBEY AKÇAY

11. İSMAİL MUTLU

12. MUSTAFA YÜCEL

13. EYÜP PALANCIOĞLU

14. ERSAN AKKUŞ

15. TUTKU ACAR

16. BEKİR ÖZTÜRK

17. BAYRAM SARIKAYA

18. AHMET KOCABAŞ

19. MEHMET ALTIYAPRAK

20. TÜLAY COŞKUN

21. ENGİN ÖZKAN

22. NADİR KAYMAK 23. SERKAN SUALP

İL DELEGE LİSTESİ ASİL

1. YAŞAR KABA

2. TARIK KARATAŞ 

3. DURSUN KÖKÇÜ

4. YASİN SÖNMEZ

5. İSMAİL ARSLAN 

6. ADEM UĞUR 

7. OSMAN TÜRK 8. SEVGİ ÇAKIR

9. METİN KUTUN

10. OĞUZHAN AŞIROĞLU

İL DELEGE LİSTESİ YEDEK

1. CENGİZ KOL

2. YASİN YILDIRIM

3. HAYDAR SÖNMEZ

4. CEMAL YALINKILIÇ

5. YAŞAR ESEN

6. GURUR AVCI

7. AYLİN BİCAN

8. REMZİYE DİNÇ

9. ZEKERİYA ACARTÜRK

10. MUTLU CİVAŞ


Anahtar Kelimeler: BAYRAMPAŞA’ BAŞKAN TARIK KARATAŞ

BAYRAMPAŞA'DAKİ PARKLARDA BAHAR TEMİZLİĞİ VE BAKIM ÇALIŞMASI YAPILIYOR

DİŞ AĞRISI NASIL GEÇER?

GAZİOSMANPAŞA BELEDİYESİ, GENÇLERİ BESYO VE PMYO SINAVLARINA HAZIRLIYOR

“BENDE İSTERİM HA…”

BİLİM TEKNİK SOHBETLERİ FATİH KAFALI’YI AĞIRLADI

İNTİHAR GİRİŞİMİ BAŞARISIZ SONUÇLANDI

BAYRAMPAŞA BELEDİYESİNDE YÜKSEL MANSUR KILIÇ ZİYARETİ

BAYRAMPAŞA BELEDİYESİ’NDEN GERİ DÖNÜŞÜM EĞİTİMİ

BAŞKAN ABDURRAHMAN DURSUN GENÇLERLE BİR ARADA

BELEDİYEYE ZİYARETLER DEVAM EDİYOR

ESENLER SEMALARI TÜRK BAYRAKLI UÇURTMALARLA RENKLENDİ

İBB’DEN CUMHURİYET İÇME ARITMA SUYU TESİSİ PROJE TEMELİ

SULTANGAZİ BELEDİYESİNDEN İHTİYAÇ SAHİPLERİNE YEMEK

GENÇLER BESYO VE PMYO SINAVINA HAZIRLANIYOR

İBB İTFAİYE DAİRE BAŞKANLIĞINDAN ZİYARET

SABAH SAATLERİNDE YÜRÜYÜŞ YAPMAK DEPRESYONU ÖNLÜYOR

BAYRAMPAŞA BELEDİYESİNDE YOĞUN MESAİ

SARAYBOSNA BAŞKANINDAN BAYRAMPAŞA BELEDİYESİNE ZİYARET

BAYRAMPAŞA’DA BAŞKAN YARDIMCILARINA BAĞLI MÜDÜRLÜKLER

KAYMAKAM DR.SONER ŞENEL'DEN ZİYARET

Video Galeri 1

30 AĞUSTOS
Bayrampaşa Gündem Gazetesi Ordulular Derneğine Plaket taktimi
MİLLET PARTİSİ 11. OLAĞAN KURULTAYI
Evde Kal
DENİZLİ
KORONA
Tüm videolar...

Foto Galeri

SINAV NAYRAMPAŞA
MOZAİK FOLKLOR
KÜLÜPLER İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU
BAYRAMPAŞA´DA KASTAMONU RÜZGARI
MHP BAYRAMPAŞA´YA KADINLAR
BAYRAK

İstanbul

28.04.2024

  • İMSAK 04:21
  • GÜNEŞ 05:59
  • ÖĞLE 13:07
  • İKİNDİ 16:56
  • AKŞAM 20:04
  • YATSI 21:35
  • Pazar 14 ° / 11.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 17.1 ° / 12.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 16.1 ° / 13.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 34 30 1 3 59 93
2.Fenerbahçe 34 28 1 5 58 89
3.Trabzonspor 33 17 12 4 13 55
4.İstanbul Başakşehir 34 15 12 7 7 52
5.Beşiktaş 34 15 13 6 5 51
6.Kasımpaşa 34 14 13 7 -3 49
7.Sivasspor 34 12 10 12 -4 48
8.Rizespor 33 14 13 6 -6 48
9.Antalyaspor 33 11 10 12 0 45
10.Alanyaspor 33 11 10 12 -3 45
11.Adana Demirspor 34 9 11 14 2 41
12.Samsunspor 34 10 15 9 -7 39
13.Ankaragücü 33 8 12 13 -3 37
14.Kayserispor 33 10 13 10 -10 37
15.Konyaspor 34 8 14 12 -14 36
16.Gazişehir Gaziantep 33 9 17 7 -13 34
17.Fatih Karagümrük 33 8 16 9 -5 33
18.Hatayspor 34 7 15 12 -10 33
19.Pendikspor 33 7 17 9 -31 30
20.İstanbulspor 33 4 22 7 -35 16