Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
İŞ VE SİYASET DÜNYASINI BİRLEŞTİREN İFTAR

İŞ VE SİYASET DÜNYASINI BİRLEŞTİREN İFTAR

Tulsan Tekstil geleneksel iftarında iş ve siyaset dünyası biraraya geldi.

TARİH: 11.05.2019 18:03
Son Güncelleme: 11.05.2019 18:03

Eski Bayrampaşa Belediye Meclis Başkanı, İTO Meclis üyesi, Bayrampaşa Belediye Başkan Aday Adayı Rasim Bilgehan´ın yönetim kurlu başkanlığını yaptığı Tulsal Tekstil geleneksel iftarında, milletvekilleri, işadamları, siyasi parti temsilcileri , okul müdürleri ve daire müdürleri, STK yöneticileri, İstanbul Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimi, İstanbul Ticaret Odası YK ve meclis üyeleri,  İstanbul Büyükşehir Belediyesi Encümen  Başkanı ve meclis üyeleri, Bayrampaşa Belediyesi meclis üyeleri ve önceki dönem meclis üyeleri, muhtarlar, ÖRSAT´ın yönetim kurulu başkanı ve YK üyeleri,  BATİAT´ın yönetim kurulu başkanı ve YK üyeleri, Çorap sanayicileri derneğinin değerli başkan ve YK üyeleri,  basın temsilcileri katıldı. 

Yoğun katılımın olduğu iftar yemeğinde misafirleriyle tektek ilgilenen Rasim Bilgehan konuşmasında, Ramazan Ayının önemine vurgu yaparak birlik ve beraberliğimiz daha da pekişmesi gerektiğini belirtti.

Rasim Bilgehan; ?Hanımefendiler, beyefendiler ve değerli dostlar, hepinizi saygı, sevgi ve muhabbetle selamlıyorum. 

Davetimize icabet edip soframıza teşrif ettiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum.

Ramazan-ı şerifinizi tebrik ediyorum. Rabbimden bu ayın hürmetine ülkemize, milletimize, islam dünyasına ve tüm insanlığa huzur, kardeşlik ve refah getirmesini niyaz ediyorum.

Sevgili peygamberimizin, başı rahmet ortası mağfiret sonu ise cehennemden kurtuluş olarak müjdelediği bu aya bir kez daha kavuşmuş olmanın hazzını yaşamaktayız. Ramazan-ı şerifin manevi bereketinden ve rahmetinden azami derecede istifade etmeye çalışmalıyız. Bu ayda İslam coğrafyasında bir nebze de olsa akan kan ve gözyaşının durması, mazlumların kurtuluşuna vesile olması için dua etmeliyiz. 

Dünyanın dört bir yanında mazlum ve mağdurların yaşadıkları sıkıntıların temelinde birlik ve beraberliklerini koruyamamaları, kendi içlerinde kavga edip ihtilafa düşmeleridir. 

Aynı akıbete düçar olmamak için 82 milyon hep beraber bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız ve hep birlikte Türkiye olacağız.

Bu vesile ile vatan savunmasında canlarını feda eden tüm şehitlerimize Allahtan rahmet diliyor, gazilerimize sıhhat ve afiyet, yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyorum. 

Değerli dostlarım, rahmetin ve mağfiretin bol olduğu ramazan ayının milletimize, memleketimize, hanelerimize ve gönüllerimize sevgi ve kardeşlik duygusu aşılamasını cenab-ı Allahtan niyaz ediyorum. Rabbim bu rahmet ve bereket ayında bizlere layıkıyla istifade etmeyi nasib etsin, tuttuğumuz oruçları kabul etsin.

Sözlerime son verirken, davetimize icabet edip bu güzel ramazan akşamında soframızı bizlerle paylaştığınız için her birinize ayrı ayrı teşekkür eder, sevgi, saygı ve muhabbetlerimi sunarım? dedi.

 

 

 

 

186. Sayı

185. SAYI

184. Sayı

183. Sayı

182. Sayı

181. Sayı

180. Sayı

179. Sayı

178. SAYI

177. Sayı

176. Sayıya

175. Sayı

Reklam
CHP BAYRAMPAŞA MERSİN BALKAN’A EMANET

CHP BAYRAMPAŞA MERSİN BALKAN’A EMANET

İSTANBULLU EN ÇOK YEŞİL ALAN PROJELERİNE OY VERDİ

SEFO, NEVŞEHİR KÜLTÜR YOLU FESTİVALİ'NDE COŞKUYU YÜKSELTTİ

ORMAN YANGINLARI İŞ DÜNYASININ RİSK HARİTASINI DEĞİŞTİRİYOR

FESTİVALDE NEVŞEHİR’İN TARİHİ VE KÜLTÜREL MİRASINA IŞIK TUTULDU

EYÜPSULTAN’DA YKS TERCİH GÜNLERİ BAŞLADI.

KLİNİK PSİKOLOG ELİF SENA ÖZATA: “BAĞIMLILIK BİR AİLE HASTALIĞIDIR VE TOPLUMSAL DAMGALAMA İYİLEŞME UMUDUNU AZALATABİLİR”

MİLLİ EĞİTİMDE EZBER BOZAN KARAR: GÖREVDEN ALINDI, ÖĞRETMEN KADROSUNA ATANDI!

BAYRAMPAŞA KENDİNE YAKIŞANI YAPACAK: HOCA HAYRİ EFENDİ MERKEZ CAMİİ İÇİN SON ADIMI ATACAK

ANAHTAR PARTİ BAYRAMPAŞA İLÇE TEŞKİLATI KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ

YENİ PARTİ BAYRAMPAŞA’YA ALİCAN ÇAM ATANDI

SMART TALKS’TA GELECEĞİN İLETİŞİM BECERİLERİ KONUŞULDU

AĞUSTOS AKŞAMLARINDA İSTANBUL’UN PARKLARI MÜZİKLE BULUŞUYOR!

ÜSKÜDAR ÜNİVERSİTESİ SHMYO'DA 3+1 DÖNEMİ BAŞLIYOR!

İBB BEYOĞLU SİNEMASI’NDA AĞUSTOS BOYUNCA ÜCRETSİZ FİLM ŞÖLENİ!

ÇALIŞMA VE OTURMA İZNİ AYNI ŞEY Mİ?

BELEDİYE SORULARIMIZA CEVAP VEREMEDİ: İŞTİRAK ŞİRKETLERİNDE NELER OLUYOR?

DR. MİTHAT BÜLENT ÖZMEN İDDİALARA NOKTAYI KOYDU: “MAZBATAMI ALDIĞIM GÜN PARTİ ROZETİMİ ÇIKARDIM.”

KARDEŞLİK İLİŞKİSİNİN NİTELİĞİ PSİKOLOJİK DAYANIKLILIĞI ARTIRIYOR!

TATİL COŞKUSU ÇOCUK SPOR ŞENLİĞİ’NDE YAŞANDI

Video Galeri 1

Basın Toplantısı
30 AĞUSTOS
Bayrampaşa Gündem Gazetesi Ordulular Derneğine Plaket taktimi
MİLLET PARTİSİ 11. OLAĞAN KURULTAYI
Evde Kal
DENİZLİ
Tüm videolar...

Foto Galeri

SINAV NAYRAMPAŞA
MOZAİK FOLKLOR
KÜLÜPLER İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU
BAYRAMPAŞA´DA KASTAMONU RÜZGARI
MHP BAYRAMPAŞA´YA KADINLAR
BAYRAK
Reklam
  • EDİTÖR
  • ÖZEL HABER
  • BAYRAMPAŞA KON.ÇALIŞTAY
  • X HABER

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.AMED SPORTİF FAALİYETLER 0 0 0 0 0 0
2.BEŞİKTAŞ A.Ş. 0 0 0 0 0 0
3.CORENDON ALANYASPOR 0 0 0 0 0 0
4.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 0 0 0 0 0 0
5.ÇORUM FK 0 0 0 0 0 0
6.ERZURUMSPOR FK 0 0 0 0 0 0
7.EYÜPSPOR 0 0 0 0 0 0
8.FENERBAHÇE A.Ş. 0 0 0 0 0 0
9.GALATASARAY A.Ş. 0 0 0 0 0 0
10.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 0 0 0 0 0 0
11.GENÇLERBİRLİĞİ 0 0 0 0 0 0
12.GÖZTEPE A.Ş. 0 0 0 0 0 0
13.İSTANBUL BAŞAKŞEHİR FK 0 0 0 0 0 0
14.KASIMPAŞA A.Ş. 0 0 0 0 0 0
15.KOCAELİSPOR 0 0 0 0 0 0
16.KONYASPOR 0 0 0 0 0 0
17.SAMSUNSPOR A.Ş. 0 0 0 0 0 0
18.TRABZONSPOR A.Ş. 0 0 0 0 0 0
Reklam