BOP YENİ BİR SEVR PAÇAVRASIDIR, SİZİ TÜRK MİLLETİ’NDEN ÖZÜR DİLEMEYE ÇAĞIRIYORUZ’
Tarih: 21.11.2022 23:19

BOP YENİ BİR SEVR PAÇAVRASIDIR, SİZİ TÜRK MİLLETİ’NDEN ÖZÜR DİLEMEYE ÇAĞIRIYORUZ’

Ankara il kongresinde konuşan Millet Partisi Genel Başkanı Cuma Nacar, BOP’un yeni sevr paçavrası olduğunu belirtti, önemli konuları dile getirdi.

“BOP eş başkanlığı yanlışınız için tövbe edip büyük Türk Milleti’nden, Türk dünyasından, İslam dünyasından ve dünyadan ne zaman özür dileyeceksiniz?” diyerek Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı özür dilemeye çağırdı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yorulduğunu hatırlatan Nacar, söz verdiklerinin tersi olduğunu belirtti, büyük Türk milleti'nin millî menfaatlerine

ve tarihi misyonuna uygun bir ittifak olması gerektiğiniz altını çizdi.

Millet Partisi Genel Başkanı Cuma Nacar’ın konuşması….

 BOP YENİ BİR SEVR PAÇAVRASIDIR,

SİZİ TÜRK MİLLETİ’NDEN ÖZÜR DİLEMEYE ÇAĞIRIYORUZ”

 “Türkiye’yi bölüp parçalayacak bir BOP paçavrasının eş başkanı ha? Soruyorum tarihçilere, soruyorum siyasetçilere, soruyorum diplomatlara, soruyorum aklı başında olanlara: bu büyük Türk Milleti’nin 100 yıl önce yırtıp attığı Sevr paçavrası değil midir? BOP’un Sevr paçavrasından bir farkı var mıdır?

Türk dünyasını ve İslam dünyasını bölüp parçalayacak bir harita paçavrasının eş başkanı ha?

Bu nasıl liderlik? Bu nasıl başbakanlık? O zaman siz kime hizmet ediyordunuz? BOP eş başkanlığı yanlışınız için tövbe edip büyük Türk Milleti’nden, Türk dünyasından, İslam dünyasından ve dünyadan ne zaman özür dileyeceksiniz?

Gazi Mustafa Kemal Atatürk liderliğinde nasıl bu milletin idam fermanı olan Sevr paçavrası 1920’li yıllarda yırtılıp çöp sepetine atılmışsa Millet Partisi iktidarında da BOP paçavrası yırtılıp tarihin çöp sepetine atılacaktır.”

SAYIN ERDOĞAN, “SİZ 20 YILDIR ÇOK YORULDUNUZ”

 “Ya şu adam kayırmacılığına ne demeli! Mesela; tıp fakültesi dekanlığına veteriner atanması, hukuk fakültesi dekanlığına ilahiyatçı atanması da sayenizde övünebileceğiniz bir eser!

Bence Sayın Erdoğan siz 20 yıldır çok yoruldunuz! Doğrularınızı tebrik ediyoruz. Ancak büyük yanlışlar da yaptınız, son yıllarda yanlışlarınız gittikçe artıyor. Size dost tavsiyesi! Gelin siz Cumhurbaşkanı olarak bu işi burada bırakın! Bu seçimlerde siyaseti bırakın, istirahat edin!”

SAYIN ERDOĞAN, “20 SENEDİR BAŞIMIZDASINIZ. NE SÖZ VERDİYSENİZ TERSİ OLDU!”

“Sayın Erdoğan 20 senedir başımızdasınız. Ne dediyseniz tersi oldu. Örnek mi? 3Y dediniz. Yani Yoksulluk, Yolsuzluk ve Yasaklar kalkacak dediniz; yoksulluk, yolsuzluk had safhaya çıktı. Çıkardığınız dezenformasyon yasası ile de yasakları had safhaya çıkarıyorsunuz, Türkiye sansür ülkesi haline geliyor sizin elinizle.

Yargı reformu adı altında vatandaşlarımızın bir hukuki başvuru yolunun önü daha kesilmek istenmektedir. Güya Anayasa Mahkemesi’ndeki iş yükü azaltılmak istenmekte imiş. Öyle yapacağınıza yargıyı bağımsız ve tarafsız getirsenize, vatandaş mahkemelerin verdiği karara huzuru kalp ile teslim olsa ya… Veya Anayasa Mahkemesinin imkanlarını arttırarak güçlendirsenize ya…”

BÜYÜK TÜRK MİLLETİ'NİN MİLLÎ MENFAATLERİNE

VE TARİHİ MİSYONUNA UYGUN BİR İTTİFAK’

“Millet Partisi seçimlerde ne yapacak? İttifak yapacak mı? Yaparsa hangi ittifakta yer alacak?

İttifakın da bir ilkesi, bir prensibi, bir hukuku olmalı.

Biz ilkeleri olan bir ittifak istiyoruz:

İnsanımızı ve atomize olmuş milletimizi derleyip toparlayacak, uzlaştıracak, birleştirecek, kaynaştıracak ve millet haline getirecek bir ittifak.

Emanet, ehliyet, liyakat, istişare, ortak akıl, dil, temiz toplum-temiz siyaset, vatan, millet, devlet, bayrak, egemenlik, Gazi Meclis'ten yönetilen bir Türkiye ilkelerine uymak şartıyla;

İnsanımızın ve milletimizin sorunlarına insani, millî ve evrensel çözüm üretmek şartıyla;

Türk Milleti'nin millî menfaatlerine ve tarihi misyonuna uygun olmak şartıyla; herkesle ittifak yaparız. Bilge Lider Edibali'nin dediği gibi 'Biz herkesle görüşürüz ancak ilkelerden taviz vermeyiz. Çünkü biz Millet Partisi'yiz.'

İlkeler üzerine olmayan bir ittifak çıkar ittifakı olur.

Birilerini cumhurbaşkanı yapmak için yapılan ittifak koltuk ittifakı olur.

Okyanus ötesi icazetli bir ittifak Türk Milleti'nin hayrına bir ittifak olmaz.

Millet Partisi, büyük Türk Milleti'nin millî menfaatlerine ve tarihi misyonuna uygun bir erdemliler ittifakı teklif ediyor.

Bu ittifak Türk Milleti’ni ve Türkiye’yi dünya milletleri ve devletleri arasında saygın, sözü dinlenir, rehberlik yapacak seviyeye yükseltecek bir ittifaktır; Türkiye’yi ‘Muhteşem Türkiye’ yapacak bir ittifakıdır.

Biz ilkeleri olan bir ittifak için çalışıyoruz ve bu ittifak seçim ittifakı değildir. Bu seçimlerden sonra da devam edecek bir ittifaktır.

Bu şartlara uyan bir ittifak olmazsa Millet Partisi olarak tek başımıza seçime gireriz!”

‘MİLLETİN BİRLİĞİNİ, VATANIN BÜTÜNLÜĞÜNÜ, DEVLETİN EGEMENLİĞİNİ YENİDEN SAĞLAYACAĞIZ, AY YILDIZLI AL BAYRAĞI ŞANLA ŞEREFLE DAHA YÜKSEKLERDE DALGALANDIRACAĞIZ!’

"Büyük Türk Milleti,

Yöneticilerin cehaleti, gafleti ve ihaneti yüzünden Cennet vatanın 100 yıl önce Sevr paçavrasıyla elinden alınmak istendi. Ve yine 100 sene önce Sen, boynuna Sevr idam fermanını asanları Gazi Mustafa Kemal Paşa komutasında sen perişan ettin. İdam fermanını yırttın attın! Osmanlı Türk Cihan İmparatorluğu’nun küllerinden Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni kurdun!

Aradan 100 yıl geçti. Şimdi milletin birliği, vatanın bütünlüğü, devletin egemenliği, hür dalgalanan ay yıldızlı al bayrağın yeniden tehlike altında!

1920’li yıllarda olduğu gibi, bugün de karşı karşıya kaldığımız tehdit ve tehlikeleri, yine ‘milletin azim ve kararı’yla tarihin çöp sepetine atacağız. Ve Türk kültür ve medeniyetini bir güneş gibi parlatarak dünya medeniyetlerine rehberlik yapacak İslam Rönesansı hamlesiyle; bilim, teknoloji, elektronik, bilişim, uzay ve yapay zekâ çağına ulaşacağız.

Millet Partisi iktidarında, milletin birliğini, vatanın bütünlüğünü, devletin egemenliğini yeniden sağlayacağız, ay yıldızlı al bayrağı şanla şerefle daha yükseklerde dalgalandıracağız!

Yeniden Millî Mücadele Harekâtının ve Millet Partisi’nin kurucusu, Bilge Liderimiz rahmetli Sayın Aykut Edibali’nin dediği gibi 21.asrı Türk asrı yapacağız."

DÜNYA MİLLETLERİNE HÜRRİYET BAHŞEDEN, ADINI TARİHE ALTIN HARFLERLE KAZITAN BÜYÜK TÜRK MİLLETİ’

“Büyük Türk Milleti,

Sen egemen milletsin! Sen beş bin yıldır esaret nedir bilmezsin! Sana kurulan tuzakları parçalayıp atarsın! Sen dünya milletlerine hürriyet bahşedensin!

Sen esarete, vesayete, icazetle yönetilmeye, hürriyetsizliğe, sansüre, hazine yağmasına, yolsuzluğa, yoksulluğa, çaresizliğe, mahkûm değilsin. Millet Partisi her türlü Batı ve emperyal vesayetlere karşıdır! Millet Partisi Türkiye’yi Ankara’dan TBMM’den yönetecektir.

Millet Partisi, geçmişin mandacılarına taş çıkartacak açıklamalar ile Cumhuriyetle hesaplaşmaya kalkanlara inat Yeniden Milli Mücadele’nin meşalesini yakmıştır. Unutma Selçuklu da bizimdir, Osmanlı da bizimdir, Türkiye Cumhuriyeti de bizimdir.

Birliğin, dirliğin, aydınlık bir geleceğin, müreffeh bir toplumun teminatı olmaya kararlıyız. Vakit karşı karşıya kaldığımız büyük tehlikenin farkına varmak ve uyanmak vaktidir. Bu sebeple 1967’lerden beri ‘MİLLETİM UYAN’ çağrısı yapan Millet Partisi’nin sesine kulak ver.

Millet Partisi’ne yardım et, destekle! Muhteşem Türkiye’nin kurucuları arasına sen de katıl!”

EĞİTİM VE ÖĞRETİMİNİN İÇLER ACISI HALİ: DİPLOMALI İŞSİZLER ORDUSU’

“İktidar üniversite sayımızı 209’a çıkarmakla övünüyor, üniversiteli öğrenci sayımızı da 8 milyon 500 bin yapmakla övünüyor. Bundan önceki Almanya Başbakanı Merkel’le de bu konuyu yarıştırıyor. Almanya ile de, ABD ile de, Japonya ile de yarışalım da! Ancak yarışımız gerçekçi olsun! Adamlar bize gülmesinler!

Üniversitede eğitim- öğretim seviyemiz 1970’li yılların liselerinin eğitim seviyesine düşmesin! Lise eğitimi – öğretimi bile veremeyen yerlere üniversite mi denir? Bugün dünya üniversiteleri arasında ilk 400’e giren üniversitemiz yok. Üniversitelerimiz diplomalı işsiz yetiştiriyor. Okulu bitiren gençlerimiz sudan çıkmış balık gibi ne yapacağını şaşırıyor.

Yazılı sınavlarda 98 puan alan gençler sözlü sınavda dayısı olmadığı için eleniyor. Böyle torpilli bir sistem mi olur? Gençlerimizin yüzde 90’ı umutsuz. Ve geleceklerini yurt dışında arama derdine düşürülmüştür.

Üniversiteli öğrenciler aç, susuz, evsiz, yurtsuz, barınaksız. Aldıkları burslar, krediler yetersiz. Millet Partisi iktidarında isteyen her öğrenciye karşılıksız burs verilecektir.

Üniversiteyi bitiren gençlerimiz işsiz kalmayacaktır.”

‘MİLLETİN VERGİLERİNDEN 5 PARTİYE DEVELER KURBAN!’

“Milletin vergileri yetimin hakkı Hazine’den 2003 yılı için 5 siyasi partiye 5 milyar 25 milyon TL ulufe dağıtıyor! Hazine’yi talan ediyor! Fakir, fukara, yetimin hakkı Hazine’den siyasi partilere develer kurban etmek hangi akla, hangi insafa, hangi vicdana sığar? Buna ‘yardım’ değil sadece ‘Hazine talanı’ denilebilir. Millet Partisi iktidarında bu Hazine talanına son vereceğiz!

Kur korumalı mevduatın devreye girdiği günden bu yana geçen 10 ayda bankada parası olan “zenginlere” asgari ücretli dahil hepimizden alınan vergilerle ödenen miktar 155 milyar TL olmuştur. Zenginlerin parasına sizin bizim cebimizden ödenen 10 aylık “gizli faiz” ile TOKİ’nin sosyal konutlarından 150 bin tanesi fakir fukaraya bedava verilebilir Çanakkale Köprüsü ve Osmangazi Köprüsü daha yapılırdı. Veya 7 TOGG fabrikası daha kurulurdu.”

‘VATANDAŞ ENFLASYON CANAVARI ALTINDA EZİLİYOR, İKTİDAR SEYREDİYOR’

“Enflasyon TÜİK’e göre yüzde 83, İTO’ya göre yüzde 107, ENAG’a yüzde 186, vatandaşlara göre ise yüzde 250 - 300’ler seviyesindedir. Enflasyon hortlamıştır, son 24 yılın en yüksek zirvesine tırmanmıştır!

İktidar verdiği sözlerde duramamakta, söz üzerine söz vermektedir!

Hani 2023’te kişi başına düşen milli gelir 25.000 dolar olacaktı? 2023’e ne kaldı, iki ay! Peki bugün kişi başına düşen milli gelir ne kadar? 8.000 dolar deniyor değil mi? Eee 8.000 dolar nerde? İktidarın 25.000 dolar vaadi nerde? Nereye gitti, kim yedi içti bizim 13 bin doları?

265 MİLYAR DOLAR NEREDE 500 MİLYAR DOLAR İHRACAT SÖZÜNÜZ NEREDE?’

“İktidara sesleniyorum,

2023’te 500 milyar dolar ihracat vaat etmiştiniz. Ancak 265 milyar olabilecekmiş! Eee dünya ekonomik krizde siz ne yapabilirsiniz ki? İthalat ise daha fazla artarak cari açık ülke güvenliğini ve itibarını tehdit eder hale gelmiştir.

Türkiye’nin dış borcunu 20 senede 129 milyar dolardan 450 milyar dolara çıkarmak da sizin eseriniz ve bu eserle ne kadar övünseniz azdır!

Merkez Bankası kasasını eksi 55 milyar dolara düşürdünüz!

Bütçeden faize 2022’nin ilk 9 ayında 207 milyar lira ayrılmış. 2023 Bütçe’sinden faize ayrılan pay 566 milyar lira. İşte faiz nas çıkmazınız da bu! Övünebilirseniz övünün!

Yolsuzluk yok olacak dediniz, maşallah her yer özellikle iktidar çevresi yolsuzlarla dolu. Hele bir de bir mafya liderinden 10.000 dolar aylık alan siyasetçi var ya? Hala adının açıklanmasını bekliyoruz! İçişleri Bakanı bir savcıya söylerse öğreneceğiz kimmiş bu mübarek! Anlaşılan doğalgazı Rusya’dan kaça aldığınızın ticari sır olması gibi bu 10.000 dolar alan siyasetçi de ticari sır!

Artık yeter! Türkiye dünyada ilk 10 ekonomi içine girecek dediniz ya! 20 yılda ülkeyi ekonomik olarak nereden nereye getirdiğini Millet Partisi tek cümle ile özetliyor: Dünya ekonomisinde dünya 16.cılığından dünya 21.liğine gerilemek! 16.cılıktan 21.liğe düşmek! İşte ekonomik acziyetiniz de bu! Eserinizle övünebilirsiniz!”

MİLLET PARTİSİ, ZULME, SÖMÜRÜYE SON VERMEK VE BARIŞ KURMAK İÇİN GELİYOR

“Büyük Türk Milleti,

Sana sesleniyorum. Sana Şanlı Ecdadının Bıraktığı Tarihi Görevi hatırlatıyorum!

Seni Dünyada Zulme, Sömürgeciliğe Son Vermeye ve Dünya Barışına Liderlik Yapmaya Davet Ediyorum!

Millet Partisi, insanı ve milleti, milli uyanışa ve dirilişe çağıran; bozulan yeryüzünü yeniden ıslah etmeye, nizam vermeye, düzen kurmaya çağıran; yalnızca ülkemizde değil, yeryüzünde zulme, adaletsizliğe, haksızlığa, zorbalığa, sömürüye, fukaralığa, soyguna, vurguna son vermeye çağıran; her şeyin en iyisine layık vatandaşlarımızı ve insanlığı adalete, bolluğa, huzura, emniyete, zenginliğe ve barış medeniyetine çağıran; büyük Türk Milleti’ni dünya barışına rehberlik etmeye, liderlik yapmaya çağıran partidir Millet Partisi’dir!”

BUGÜN KIZILCA KIYAMET GÜNÜDÜR!

HAYDİN VARLIĞIMIZI, BİRLİĞİMİZİ, EKMEĞİMİZİ, EGEMENLİĞİMİZİ, DEVLETİMİZİ, BAYRAĞIMIZI KURTARMAYA VE DAHA DA YÜKSELTEMEYE!’

“Aziz Ankaralılar,

Cennet vatanımızın her köşesinin Haçlı sürüleri tarafından işgal edildiği o karanlık günlerde Anadolu’dan yükselen ‘manda ve himaye kabul edilemez, milleti yine milletin azim ve kararı kurtaracaktır’ hak sesinin merkezi haline gelen, Kuva-yî Milliyecilerin otağı olan; Kurtuluş Savaşı’nın sevk ve idare edildiği Gazi Meclis’imizin kurulduğu, seğmenler diyarında, Partimizin il kurultayında başkentimiz Ankaralı hemşehrilerime hitap etmekten ziyadesiyle mutluyum!”

‘MİLLET PARTİSİ, ÜLKEMİZİN SORUNLARINI ORTAK AKILLA GAZİ MECLİS’TEN ÇÖZMEK İÇİN SİYASET YAPMAKTADIR’

“Ankara’dan da bir kez daha dünya âleme ilan ediyoruz: Millet Partisi, insanımızın, milletimizin ve devletimizin karşılaştığı bütün sorunları büyük Türk Milleti’nin millî iradesi istikametinde, ilimle, irfanla, ehliyetle, liyakatle, emanetle, maslahatla, istişare ile, ortak akılla Gazi Meclis’ten çözmek için siyaset yapmaktadır. Millet Partisi’nin davası; şan, şöhret, makam, mevki, koltuk, menfaat kavgası değildir. Millet Partisi’nin davası rahmetli Bilge Liderimiz Aykut Edibali’nin dediği gibi, “Davamız Türk Milleti’nin varlık ve bekâ davasıdır.”

Millet Partisi’nin davası; hak ve millet davasıdır.”


BAYRAMPAŞA'DAKİ PARKLARDA BAHAR TEMİZLİĞİ VE BAKIM ÇALIŞMASI YAPILIYOR

DİŞ AĞRISI NASIL GEÇER?

GAZİOSMANPAŞA BELEDİYESİ, GENÇLERİ BESYO VE PMYO SINAVLARINA HAZIRLIYOR

“BENDE İSTERİM HA…”

BİLİM TEKNİK SOHBETLERİ FATİH KAFALI’YI AĞIRLADI

İNTİHAR GİRİŞİMİ BAŞARISIZ SONUÇLANDI

BAYRAMPAŞA BELEDİYESİNDE YÜKSEL MANSUR KILIÇ ZİYARETİ

BAYRAMPAŞA BELEDİYESİ’NDEN GERİ DÖNÜŞÜM EĞİTİMİ

BAŞKAN ABDURRAHMAN DURSUN GENÇLERLE BİR ARADA

BELEDİYEYE ZİYARETLER DEVAM EDİYOR

ESENLER SEMALARI TÜRK BAYRAKLI UÇURTMALARLA RENKLENDİ

İBB’DEN CUMHURİYET İÇME ARITMA SUYU TESİSİ PROJE TEMELİ

SULTANGAZİ BELEDİYESİNDEN İHTİYAÇ SAHİPLERİNE YEMEK

GENÇLER BESYO VE PMYO SINAVINA HAZIRLANIYOR

İBB İTFAİYE DAİRE BAŞKANLIĞINDAN ZİYARET

SABAH SAATLERİNDE YÜRÜYÜŞ YAPMAK DEPRESYONU ÖNLÜYOR

BAYRAMPAŞA BELEDİYESİNDE YOĞUN MESAİ

SARAYBOSNA BAŞKANINDAN BAYRAMPAŞA BELEDİYESİNE ZİYARET

BAYRAMPAŞA’DA BAŞKAN YARDIMCILARINA BAĞLI MÜDÜRLÜKLER

KAYMAKAM DR.SONER ŞENEL'DEN ZİYARET

Video Galeri 1

30 AĞUSTOS
Bayrampaşa Gündem Gazetesi Ordulular Derneğine Plaket taktimi
MİLLET PARTİSİ 11. OLAĞAN KURULTAYI
Evde Kal
DENİZLİ
KORONA
Tüm videolar...

Foto Galeri

SINAV NAYRAMPAŞA
MOZAİK FOLKLOR
KÜLÜPLER İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU
BAYRAMPAŞA´DA KASTAMONU RÜZGARI
MHP BAYRAMPAŞA´YA KADINLAR
BAYRAK

İstanbul

28.04.2024

  • İMSAK 04:21
  • GÜNEŞ 05:59
  • ÖĞLE 13:07
  • İKİNDİ 16:56
  • AKŞAM 20:04
  • YATSI 21:35
  • Pazar 14 ° / 11.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 17.1 ° / 12.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 16.1 ° / 13.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 34 30 1 3 59 93
2.Fenerbahçe 34 28 1 5 58 89
3.Trabzonspor 33 17 12 4 13 55
4.İstanbul Başakşehir 34 15 12 7 7 52
5.Beşiktaş 34 15 13 6 5 51
6.Kasımpaşa 34 14 13 7 -3 49
7.Sivasspor 34 12 10 12 -4 48
8.Rizespor 33 14 13 6 -6 48
9.Antalyaspor 33 11 10 12 0 45
10.Alanyaspor 33 11 10 12 -3 45
11.Adana Demirspor 34 9 11 14 2 41
12.Samsunspor 34 10 15 9 -7 39
13.Ankaragücü 33 8 12 13 -3 37
14.Kayserispor 33 10 13 10 -10 37
15.Konyaspor 34 8 14 12 -14 36
16.Gazişehir Gaziantep 33 9 17 7 -13 34
17.Fatih Karagümrük 33 8 16 9 -5 33
18.Hatayspor 34 7 15 12 -10 33
19.Pendikspor 33 7 17 9 -31 30
20.İstanbulspor 33 4 22 7 -35 16