BAYRAMPAŞA´DAN REYİS GEÇTİ
Tarih: 30.03.2019 18:28

BAYRAMPAŞA´DAN REYİS GEÇTİ

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan yerel seçimler kapsamında yapılan miting de Bayrampaşalılara seslendi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yarın yapılacak yerel seçimlerin önemine dikkat çekti, Bayrampaşa´ya yönelik çok önemli projelerden bahsetti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın Bayrampaşa mitingine, milletvekilleri, ilçe belediye başkanları, AK Parti İstanbul ve ilçe yöneticileri, MHP İstanbul ve ilçe yöneticileri, belediye meclis üyesi adayları, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı. Erdoğan´ın konuşmasından önce AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak ve Bayrampaşa Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı adına AK Parti Bayrampaşa Belediye Başkan adayı Atila Aydıner de birer konuşma yaparak yarın yapılacak olan yerel seçimlerde istikrarın sürmesi adına AK Parti´ye destek istediler.

BAYRAMPAŞALILARDAN TARİHİ ZAFER İSTEDİ

Bayrampaşa mitinginde yoğun kalabalığa hitap eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, artık seçim kampanyasının son günü olduğunu ve yarın seçimler yapılacağını belirterek, ?Bayrampaşa´ya teşekkür borcumu ifade etmek istiyorum. Cumhurbaşkanlığı seçiminde şahsıma verdiğiniz yüzde 56 oranındaki destek için her birinize ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum. Bayrampaşa 24 Haziran´da kendine yakışanı yapmıştır. İnşallah yarın da çok daha büyük bir başarıya imza atacaktır. Aramızda asla sarsılmayacak yıkılmayacak hep diri kalacak bir gönül köprüsü bulunuyor. Bu hasbi bağ Allah´ın izniyle bundan sonra da aynı şekilde devam edecektir. Aramızdaki bu muhabbet birilerinin dengesini iyice bozdu. Öyle ki akla hayale gelmeyecek ittifaklarla karşımıza çıktılar. Aslına bakılırsa bu ittifakı kurmak onların ne aklının ne de becerisinin harcıdır. O kadar maharetli olsalardı bugüne kadar milletimizin gönlüne girmeyi başarırlardı. CHP´nin başındaki zat 9 seçimdir partisinin başında 9´unu da kaybetti. HDP derseniz sırtını nereye dayamış? Kandil´e. Kandil´deki patronlarından emir almadan kılını kıpırdatamaz. Hanımefendi 15 Temmuz öncesi ne diyordu? Tüm Türkiye´yi ?yurtta sulh´ diyerek ?yaz gelecek Başbakan olacağım´ diye dolaştı. Arkasından çıka çıka ne çıktı? 15 Temmuz darbecileri çıktı. Saadet´in adından başka geçmişiyle hiçbir ilgilisi kalmamış. Peki bu partileri kim ve nasıl bir araya getirip karşımızda bir blok oluşturdu. Türk milletinden bu sorunun cevabını özellikle düşünmesini istiyorum. Bizim asıl üzüldüğümüz nokta bu partilere gönül vermiş kardeşlerimin iradelerinin adeta pazarda açık artırmaya çıkartılmış olmasıdır? dedi.

EFENDİ DEĞİL HİZMETKARI OLACAĞIZ
İstanbul´a 1994 yılında başladıkları hizmet yolculuğunda 25 senedir kesintisiz sürdürdüklerini belirten Erdoğan, ?Son 17 yılda İstanbul´a yaptığımız yatırımların tutarı ne biliyor musunuz? 255 katrilyon durmadık ya. Ben de sizlere efendi olmaya değil, hizmetkar olmaya geldim. Tüm arkadaşlarım sizin hizmetkarınızdır efendiniz değildir.

BAYRAMPAŞA´YA BÜYÜK VAAD

İstanbul´un alt ve üstyapısında büyük değişiklik yaptıklarını ifade eden Erdoğan, ?Önümüzdeki dönemde  Bayrampaşa ilçemize çok büyük hizmetler daha kazandıracağız. Muratpaşa Mahallesi´ne kapalı yüzme havuzu ve bir okulumuza kapalı spor salonu yapıyoruz. Bunun yanında Altıntepsi İtfaiye İstasyonu´nun yapımı sürüyor. Bayrampaşa´ya Türkiye´deki tüm üniversitelerin araştırma merkezi kuracağı bir teknoloji üssü açıyoruz. Laboratuvar ve test merkezlerini barındıracak bu teknoloji üssünde 6 bin 500 kişi çalışabilecek. Bayrampaşa´da yapacağımız yeni yol ve kavşaklarla trafiği rahatlatıyoruz. Dumlupınar Caddesi, Namık Kemal Caddesi, Askeri Fırın Sokak, Yılanlı Ayazma Sokak ile Davutpaşa Caddesi, Eski Londra Asfaltı ve Yıldız Caddesi kesişiminde geometrik bir düzenleme yapacağız. Tem bağlantı yolu üzerinde eski cezaevi civarında yeni bir köprü inşa edeceğiz. Vatan Caddesi Mahmutbey Köprüsü arasındaki yolu rehabilite edeceğiz. Ulaştırma Kavşağı, Şehit Kamil Balkan Caddesi, Millet Caddesi, Eski Edirne Asfaltı, Otogar Bağlantı Yolu arasında yeni yol ve kavşak yapacağız. Bayrampaşa Ferhatpaşa Çiftliği Kocatepe Bağlantı Köprüsü yolunu inşa edeceğiz. Bayrampaşa´da inşa edeceğimiz 2 yeni tünelle birlikte ulaşım daha hızlı hale gelecek. Gaziosmanpaşa, Eyüpsultan, Bayrampaşa, Esenler yani Hal kavşağı tüneli ve Küçükçekmece Gümrük yolu, Avcılar Küçükçekmece Gölü tüneliyle birlikte Bayrampaşa´da alternatif trafik güzergahları oluşacak. İlçemize 5 bin 148 araç kapasiteli yeni otoparklar kazandıracağız. Kocatepe ve Terazidere arasına yaklaşık 6 kilometre uzunluğunda bisiklet yolu inşa edeceğiz. İstanbul´a yapacağımız yeşil koridor Bayrampaşa´dan da geçecek. Terazidere,  Altıntepsi, Kocatepe ve Yıldırım Mahallelerinden geçecek yeşil koridorla Bayrampaşa 261 bin metrekarelik yeşil alana sahip olacak. Ayrıca ilçemizde yapacağımız Kocatepe ve Bayrampaşa şehir teraslarıyla millet bahçesiyle Bayrampaşa yeni hayat alanlarına kavuşacak? dedi.
Geçmişi 192 yılı bulan çevik kuvvet binasını aslına uygun bir şekilde restore ederek kültür ve sanat faaliyetleri için kullanılacağını belirten Erdoğan, ?Çevik Kuvveti oradan taşıyoruz. Orayı da tarihi olarak bir müze kültür sanat merkezi haline getiriyoruz. Ayrıca Çetin Emeç Stadı´nı yenileyerek 5 bin kişilik bir stat ve 2 bin kişilik kapalı spor salonunu ilçemize kazandıracağız. Ayrıca stadın yanında bulunan belediye araçlarının kullanımına tahsis edilen 40 dönümlük alanı da tamamen boşaltarak burada yeni bir projeyi hayata geçiriyoruz. Proje içinde zemin otoparkından bireysel spor merkezlerine, yüzme havuzlarına rekreasyon birimlerine kadar pek çok ünite bulunacak. Bu hizmetlerin şimdiden ilçemize hayırlı olmasını diliyorum. İstanbul´un ve Bayrampaşa´nın önümüzdeki dönemde layık olduğu hizmetleri alabilmesi için yarın çok önemli. Cumhurbaşkanı olarak şahsım büyükşehir belediye başkan adayı olarak Binali Yıldırım kardeşim İstanbul´a layık olanı gönderdik. Benim belediye başkanı olduğum zaman İDO Genel Müdürüydü. Başbakan oldum o da benimle beraber geldi ve onu Ulaştırma Bakanı yaptım. Daha sonra Başbakan daha sonra Meclis Başkanı İstanbul´a dedik böyle birisi lazım. Aynı zamanda dünyayı tanıyan dünyanın da onu tanıdığı bir belediye başkan adayı gerekir dedik. Peki bunların gönderdiği aday proje. Proje, proje yahu. Ya ondan İstanbul gibi bir şehre belediye başkan adayı olur mu? Ama Bay Kemal´e göre olur. Bay Kemal´i zorlayacak birisi olmaması lazım. Anlatabiliyorum değil mi? O koltuğu sağlam tutmanın derdinde. Bizim öyle bir derdimiz yok. Biz bu yola 40 yıldır siyasetin içinde girdik çekirdekten geldik. Gençlik kollarından geldik ve tırnaklarımızla bunların hangisinin siyasette böyle bir geçmişi var tecrübesi var deneyimi var. Yok. Siz İstanbul´da da bu kardeşinizi seçtiniz ve Başbakan yaptınız daha sonra Cumhurbaşkanı yaptınız. O ise kasetle geldi, kasetle? ifadelerini kullandı.

ATİLA AYDINER´E TAM DESTEK
Bayrampaşa Belediye Başkanı olarak Atila Aydıner´i aday gösterdiklerini ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, ?Büyükşehirde Binali kardeşimiz, Bayrampaşa´da Atila Aydıner kardeşimiz üçümüz el ele, omuz omuza vereceğiz ve Bayrampaşamızı, İstanbulumuzu daha ileri hedeflere ulaştıracağız. Onun için Bayrampaşa´da sandıkların patlamasını bekliyorum. Yarın mutlaka sandığa gitmelisiniz kale içeriden fethedilir unutmayın. Kalenin içinde kim var. Hanımlar var. İşi siz bitireceksiniz. Ben size inanıyorum, tamam. Aynı şekilde beyler, bakın hanımlar nasıl görüyorsunuz. Siz ne alemdesiniz? Ona göre bir çalışma. Kırgınlıklarımızı, küskünlüklerimizi, öfkemizi içimize gömeceğiz. Hepimizin yaraları olabilir doğrudur ama biz ?marifet iltifata tabidir´ diyeceğiz. Kim buraya daha iyi hizmet verir ? AK Parti verir. O zaman desteğimizi vereceğiz. Ben de sizlerle gurur duyuyorum. Herkes müsterih olsun biliniz ki hangi belediye başkanım veya milletvekilim benim halkımı üzerse beni de üzmüş olur. Kendileriyle bunları konuşuyoruz. Büyükşehir ve ilçe belediye başkan adaylarımızı sizlere emanet ediyorum. Bayrampaşamızı da onlara emanet ediyorum. Şimdi hepinize sevgi saygı sunarken biliyorsunuz ben Rizeliyim. Ama Atila Bey de Rizeli olduğu için aday yapmadım. Doğma büyüme adeta buralı. Her ne kadar İstanbul´a geldikleri zaman yerleştikleri yer burası, iş yeri burası, eczane burada açıldı, ta gençlik yıllarımdan da babası, kendisi yaşadıkları evi de bilirim. Onun için tekrar size emanet ediyorum? diyerek destek istedi.

 


Anahtar Kelimeler: BAYRAMPAŞA REYİS GEÇTİ

11. YEŞİLAY BİSİKLET TURU 5 MAYIS PAZAR GÜNÜ DÜZENLENİYOR

HAYIRSEVERLER CAMİİ’NDEN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

RUMELİ TÜRKLERİNDEN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

ŞİŞLİ BELEDİYESİ'NE YEŞİL DESTİNASYONLAR GÜMÜŞ ÖDÜLÜ

KADIN VE ÇOCUKLAR İÇİN İKİ YENİ YÜZME HAVUZU

ETİMOLOJİ ATÖLYESİ’NDE İLK DERS ZİLİ ÇALDI!

PARTİLERDEN BAŞKAN MUTLU’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

1 MAYIS VALİLİK KARARIYLA KAPATILAN ULAŞIM DUYURUSU

EKREM İMAMOĞLU ,EYÜPSULTAN BELEDİYESİNİ ZİYARET ETTİ

BAŞKAN DURSUN İLÇEDEKİ MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

VİCDANINIZ VİCDANIMIZDIR

BAŞKAN MUTLU SEMT PAZARINDA

BAYRAMPAŞA'DAKİ PARKLARDA BAHAR TEMİZLİĞİ VE BAKIM ÇALIŞMASI YAPILIYOR

DİŞ AĞRISI NASIL GEÇER?

GAZİOSMANPAŞA BELEDİYESİ, GENÇLERİ BESYO VE PMYO SINAVLARINA HAZIRLIYOR

“BENDE İSTERİM HA…”

BİLİM TEKNİK SOHBETLERİ FATİH KAFALI’YI AĞIRLADI

İNTİHAR GİRİŞİMİ BAŞARISIZ SONUÇLANDI

BAYRAMPAŞA BELEDİYESİNDE YÜKSEL MANSUR KILIÇ ZİYARETİ

BAYRAMPAŞA BELEDİYESİ’NDEN GERİ DÖNÜŞÜM EĞİTİMİ

Video Galeri 1

30 AĞUSTOS
Bayrampaşa Gündem Gazetesi Ordulular Derneğine Plaket taktimi
MİLLET PARTİSİ 11. OLAĞAN KURULTAYI
Evde Kal
DENİZLİ
KORONA
Tüm videolar...

Foto Galeri

SINAV NAYRAMPAŞA
MOZAİK FOLKLOR
KÜLÜPLER İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU
BAYRAMPAŞA´DA KASTAMONU RÜZGARI
MHP BAYRAMPAŞA´YA KADINLAR
BAYRAK

İstanbul

02.05.2024

  • İMSAK 04:14
  • GÜNEŞ 05:54
  • ÖĞLE 13:06
  • İKİNDİ 16:57
  • AKŞAM 20:09
  • YATSI 21:41
  • Perşembe 16.8 ° / 12.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 17.7 ° / 12.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 17 ° / 12.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 34 30 1 3 59 93
2.Fenerbahçe 34 28 1 5 58 89
3.Trabzonspor 34 18 12 4 15 58
4.İstanbul Başakşehir 34 15 12 7 7 52
5.Beşiktaş 34 15 13 6 5 51
6.Kasımpaşa 34 14 13 7 -3 49
7.Rizespor 34 14 13 7 -6 49
8.Alanyaspor 34 12 10 12 3 48
9.Sivasspor 34 12 10 12 -4 48
10.Antalyaspor 34 11 11 12 -3 45
11.Adana Demirspor 34 9 11 14 2 41
12.Kayserispor 34 11 13 10 -9 40
13.Samsunspor 34 10 15 9 -7 39
14.Ankaragücü 34 8 12 14 -3 38
15.Fatih Karagümrük 34 9 16 9 -2 36
16.Konyaspor 34 8 14 12 -14 36
17.Gazişehir Gaziantep 34 9 18 7 -15 34
18.Hatayspor 34 7 15 12 -10 33
19.Pendikspor 34 7 18 9 -32 30
20.İstanbulspor 34 4 23 7 -41 16
1.Galatasaray 34 30 1 3 59 93
2.Fenerbahçe 34 28 1 5 58 89
3.Trabzonspor 34 18 12 4 15 58
4.İstanbul Başakşehir 34 15 12 7 7 52
5.Beşiktaş 34 15 13 6 5 51
6.Kasımpaşa 34 14 13 7 -3 49
7.Rizespor 34 14 13 7 -6 49
8.Alanyaspor 34 12 10 12 3 48
9.Sivasspor 34 12 10 12 -4 48
10.Antalyaspor 34 11 11 12 -3 45
11.Adana Demirspor 34 9 11 14 2 41
12.Kayserispor 34 11 13 10 -9 40
13.Samsunspor 34 10 15 9 -7 39
14.Ankaragücü 34 8 12 14 -3 38
15.Fatih Karagümrük 34 9 16 9 -2 36
16.Konyaspor 34 8 14 12 -14 36
17.Gazişehir Gaziantep 34 9 18 7 -15 34
18.Hatayspor 34 7 15 12 -10 33
19.Pendikspor 34 7 18 9 -32 30
20.İstanbulspor 34 4 23 7 -41 16