AK PARTI MILLETVEKILLERI BAYRAMPAŞA’YA ÇIKARTMA YAPTI.
Tarih: 15.11.2023 13:46

AK PARTI MILLETVEKILLERI BAYRAMPAŞA’YA ÇIKARTMA YAPTI.

AK Parti İstanbul İl Başkanlığının 39 ilçede başlattığı “Yeniden İstanbul” temalı seçim çalışmalarında; AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanlığı “Yine Yeniden Bayrampaşa” diyerek İstanbul Milletvekilleri ile Bayrampaşa’ya çıkartma yapt

Ak Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Ersin Saçli’nın ev sahipliğinde, İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydiner, İstanbul Miletvekilleri;  Süleyman Soylu ,Prof. Dr. Halit Yerebakan, Mustafa Demir, Doc. Dr.Hulki Cevizoğlu, Derya Ayaydin, Yildiz Konal Süslü, Rabia İlhan, Prof Dr. Cüneyt Yüksel, Hulusi Şentürk, Dr. Sevan Sivacioğlu, Adem Yıldırım, Tuğba Işik Ercan, Yahya Çelik, Büşra Paker, Nilhan Ayan, Av. Şengül Karsli, Şamil Ayrim, İsmail Erdem, Seda Gören Bölük, Ümmü Gülşen Öztürk, Halis Dalkiliç,  Serkan Bayram, İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Cem Çekerek  ve  3 kademe ilçe yönetimi, belediye meclis üyeleri ve mahalle teşkilatlarıyla birlikte yürütülen çakışmalarda Bayrampaşa’nın 11 mahallesinde  Muhtarlar, STK, Spor Kulubü ,Kurumlar ,Esnaflar  ve  Bayrampaşa'lılar ziyaret edilerek  istek ve sorunları dinlendi.

Yenileme çalışmaları tamamlanan Kocatepe Mahallesi irtibat bürosu açıldı.

ÇALMADIK KAPI SIKMADIK EL BIRAKMADIK

Çalışmalar sonrası ilçe merkezinde yapılan toplantıyla değerledirme yapıldı. İstanbnul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, belediey Başkanı Atila Aydıner ve milletvekilleri görüşlerini aktardı. 

Toplantının açılışı ve çalışmalar hakkında bilgi veren AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Ersin Saçlı, Bayrampaşa’da çalmadık kapı sıkmadık el bırakmadıklarını söyledi, “Buna bu gün başta il başkanımız, belediye başkanımız ve siz kıymetli vekillerimizin desteğiyle devam edeceğiz” dedi. 

Ersin Saçlı “Milletvekillerimiz ve teşkilatlarımızla birlikte Bayrampaşa sokaklarındaydık. 

Hem AK Noktamız  hem de saha çalışmalarımızda milletimizle buluştuk. Onları dinledik ve bize söylediklerini not ettik. Yine milletvekillerimizle birlikte Kurumlarımızı, STK larımızı, Spor kuluplerimizi, Muhtarlarımızı ziyaret ettik.

 Ev ziyaretleri yaparak yaşlı ve hasta olan vatandaşlarımızın dualarını aldık.

Çok yönlü yaptığımız çalışmalarımızda yanımızda olan il başkanımıza, milletvekillerimize,Belediye Başkanımıza ve ekibine, İl gençlik kolları başkanıma, 3 kademe yönetimimize, belediye meclis üyelerimiz ve kıymetli mahalle teşkilatlarımıza çok teşekkür ederim. Önümüzdeki yerel seçimlerde hem Bayrampaşa, hem İstanbul ve hem de Türkiye'de anlımızın akıyla çıkacağımıza cani gönülden inanıyorum” dedi.

 

MILLETVEKILLERININ YAPTIĞI ÇALIŞMALAR

Seda Gören Bölük

“Yeniden İstanbul” Programı kapsamında  Altıntepsi Mahalle muhtarlığı ziyaret edildi. Altıntepsi Spor kulübü başkanı ve yönetimi ile bir araya gelindi. Mahalle sakinlerinden bir vatandaşa ev ziyareti yapıldı. Altıntepsi Merkez Camii cemaatiyle sohbet etti. Belediye Başkanının da katılımıyla İlim Yayma Merkezine ziyarette bulundu. Sanatçı Ekrem Beye taziye ziyaretinde bulunarak programa son verdi.

 

Mustafa Demir

İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ve Belediye Başkanı Atila Aydıner ile birlikte Kocatepe Mahalle irtibat bürosu açılışı gerçekleştirildi. Kocatepe Camii de Cuma namazı sonrası camii derneği ve cemaat ile birlikte sohbet edildi. Kocatepe Mahalle muhtarlığı ziyaretinde sonra Dayanlar Dernek ziyaretinde bulunarak dernek başkanı ve yönetimi ile hasbihal edildi. Bayrampaşa Belediyesi sosyal tesisi olan havuz ve spor merkezi ziyaret edilerek oradaki veliler ile bir araya gelindi sohbet edildi. Kocatepe Mahalle esnafı ziyaret edildi. Mega Center Toptan Gıda Merkezinde esnaf ziyaretleri yapıldı.

 

Nilhan Ayan 

Yıldırım Mahallesinde kurulan Ak Noktayı zilyet etti. Yıldırım Mahallesi muhtarlığında muhtar ve birkaç vatandaşımız ile sohbet etti. Parkada da bulunan Down sendromlu çocukların eğitim aldığı ve staj yaptığı sevgi cafeyi ziyaret etti son olarak Sancak Spor Kulübünü ziyarette bulundu. 

 

Ümmü Gülşen Öztürk 

İstanbul milletvekilimiz Ümmü Gülşen Öztürk Ayan İl Başkanımız Sayın Osman Nuri Kabaktepe ve 21 tane milletvekilimiz ile birlikte Ak Parti Bayrampaşa ilçe başkanlığımızı ziyarette bulundu. Kocatepe mahalle irtibat bürosu açılışına katıldıktan sonra Kocatepe Mahallesi Kalpten Özel Eğitim Merkezine ziyarette bulundu. Mahallemizde hasta ziyareti yaptıktan sonra ihtiyaç sahibi bir aileye ziyaret etti. Eşi vefat eden Semra Sarıaydın hanıma taziye ziyaretinde bulundu. Daha sonra cuma sohbeti (mukabele) evinde bir grup bayan ile bir araya geldi. İlkseç Vakfını ziyaret etti. Son olarak nokta esnaf ziyaretlerinde bulundu. 

Sevan Sıvacıoğlu

Widnsor Otel ziyaretinde yönetim kurulu  üyeleri ve çalışanlar ile görüştü. Whis More Otel ziyaretinde yönetim kurulu ile hasbihal edildi. Belediye Başkanı Atila Aydıner ile birlikte Yenidoğan Mahalle muhtarlığı ziyaret edildi ve vatandaş ile görüşmeler yapıldı. Esnaf ziyareti yapıldı. Pirlepeliler Derneği ziyaret edildi yönetim ile sohbet edildi. Hasta ziyaretti yapıldı. 

 

Şamil Ayrım 

İstanbul milletvekilimiz Şamil Ayrım Sıvacıoğlu İl Başkanımız Sayın Osman Nuri Kabaktepe ve 21 tane milletvekilimiz ile birlikte Ak Parti Bayrampaşa ilçe başkanlığımızı ziyarette bulundu. Merkez camii ziyaret eden vekilimiz akabinde hasta ziyareti yaptı. Altıntepsi irtibat bürosu da teşkilat mensuplarımız ile bir ayara geldi daha sonra Altıntepsi Kutlu Caddesinde esnaf ziyaretimde bulundu. 

Şengül Karslı

İl Başkan Vekili Akın Bayram, İl Yönetim Kurulu üyesi Ömer Karahan ile birlikte Vatan mahalle irtibat bürosunda teşkilat mensuplarıyla bir araya gelip hasbihal edildi. Daha sonra esnaf ziyareti yapan vekili Şengül Karslı, Şehit Mustafa Delikanlı’nın annesini ziyaret etti. Hasta ziyareti ve  esnaf ziyareti yaptı. 

 

Adem Yıldırım 

Otogar Cumhuriyet Camii de Cuma namazı sonrası otogarda bulunan elliye yakın esnafı ziyarette etti. Türkiye Otobüsçüler Federasyonu ile bir toplantı yapıldı ve sektörün önde gelenlerin taleplerini dinledi. Sosyal medyadan ‘’ Bende Bayrampaşa’dayım bende Sivaslıyım çaya beklerim ‘’ diye mesaj atan Serhat Paşaoğlu’na çay sohbeti katıldı.

 

Derya Ayaydın 

Demirkapı Caddesinde esnaf ziyareti yaptı. Arda Turan Spor Tesisinde vatandaş ile çay sohbeti gerçekleştirdi. Yıldırım Mahallesi Ali Fuat Başgil Caddesinde esnaf ziyareti yapan Derya Ayaydın 

Yıldırım Mahallesinde bulunan Ak Noktayı ziyaret etti. Bayrampaşa Belediyesi Yarı Olimpik Yüzme Havuzunu ziyaret eden Derya Ayaydın  O’La Pilates Salonunu ziyaret etti.    

 

Tuğba Işık Ercan 

Terazidere Mahallesinde bulunan Kadın Yaşam Merkezine ziyaret ederek oradaki kursiyerler ve vatandaş ile sohbet etti. Hastaya ziyaretinde bulundu, engelli bir vatandaşa ev ziyaretine gitti. Fatih Sosyal Tesissilerinde kadın buluşması yaparak bayanlar ile bir araya geldi akabinde Fatih Parkın da bulunan vatandaşlarla sohbet etti.

 

Cüneyt Yüksel 

Muradiye Camii Cuma namazı sonrası Muradiye Camii Derneğine ziyarette bulundu ve cemaat ile sohbet etti. Bayrampaşa Belediyesi Engelli Bakım Merkezini ziyaret ettikten sonra Mega Center Gıda Toptancı sitesinde esnaf ziyaretlerin de bulundu sonrasında işyeri ziyareti gerçekleştirdi Tuna Caddesinde esnaf ziyareti yaptı.

 

İsmail Erdem

Bilal Habeşi Cami’sinde Cuma namazı kıldıktan sonra camii cemaatiyle sohbet etti. Cevrede esnaf ziyaretinde bulundu. Cevatpaşa Muhtarlığını, Mahallede bulunana hasta ziyaretinden sonra Cevher Dudaev Parkında vatandaş ile sohbet etti. 

 

 

Süleyman Soylu

Kocatepe Mahalle irtibat bürosu açılışına katıldı. Terazidere Merkez Camii de Cuma namazı sonra vatandaş ile sohbet etti akabinde ihtiyaç sahibi aile ziyaretleri yapıldı.

 

Halit Yerebakan 

Kolon Hastanesi yönetim kurulu ve çalışanlarıyla sohbet ettikten sonra hastanede yatan hastaları ziyaret etti. Bayrampaşa Devlet Hastanesine acildeki hasta ve personeli, yatan hastaları ziyaret etti. Yeni yapılacak olan hastane projesi için başhekim ile görüşme yapıldı.  Tuna Caddesinde esnaf ziyareti yaptı. Sabri Akpınar parkında vatandaşlar ile sohbet etti son olarak Kas- Der Derneğinde Kastamonulu vatandaşlar ile buluştu.

 

Hulki Cevizoğlu

Tuna Spor Kulübünü ziyaret etti. İncirli parkında vatandaşlar ile sohbet ettikten sonra Baygem Gençlik Merkezinde gençler ile sohbet etti. Sezai Karakoç kütüphanesini ziyaret etti.

 

Yıldız Konal Süslü

Esnaf ziyaretinde bulundu. Cuma sohbet evinde bir grup kadınlarla bir araya geldi. Engelli ve ihtiyaç sahibi aileleri ziyaret etti. Bayrampaşa merkezde bulunan Filistin için kesmes organizasyonuna katıldı. Kemaliye Dernek ziyaretinde bulundu.

 

Rabia İlhan

İhtiyaç sahibi aile ziyareti, esnaf ziyareti yaptı. Muratpaşa mahallesinde yenidoğan bebek ziyareti yaptı.

 

Hulusi Şentürk

Yeni Camii Cuma namazı kıldıktan sonrası camii derneğini ziyaret etti ve cemaat ile hasbihal etti. Yadem Cafe esnaf ziyareti yaptıktan sonra Büyükşehir Belediyesinin yapımını tamamlayamadığı Lunapark Zemin Altı Otopark Meydan ve Camii inşaatını ziyaret ederek gerekli bilgileri aldı. Kartaltepe muhtarlığını ziyaret ettikten sonra  esnaf ziyareti yaptı, Kartaltepe spor kulübünü ziyaret etti.

 

Yahya Çelik

Hayırseverler camiinde Cuma namazı kıldıktan sonra  camii derneğine ziyarette bulundu ve cemaat ile sohbet etti. Hasta ziyareti yaptıktan sonar esnaf ziyaretleri yaptı.

 

Büşra Peker

Esnaf ziyaretleri, İsmetpaşa mahalle muhtarlığını ziyaret etti. ismetpaşa Bilgi Merkezini ziyaret ettikten sonra Bayrampaşa Belediyesi Elişi Göz Nuru satış mağazalarını ziyaret etti.

 

Halis Dalkılıç

Daha sonra Kocatepe Mahallesi irtibat bürosu açılışına katıldı. Kocatepe Camii Cuma namazı sonrası cemaat ile hasbihal etti.  Esnaf ziyareti yaptı.

Serkan Bayram

İstanbul milletvekilimiz Serkan Bayram İl Başkanımız Osman Nuri Kabaktepe ve 21 tane milletvekilimiz ile birlikte Ak Parti Bayrampaşa ilçe başkanlığımızı ziyarette bulundu.


KÂĞITHANE’DE PARKLAR YAZA HAZIRLANIYOR

ÇOCUKLARA SIFIR ATIK BİLİNCİ AŞILANIYOR

ENFİLASYON 17 AYIN ZİRVESİNDE

KANATLAR SOSYAL YARDIMLAŞMA DERNEĞİ HASAN MUTLU’YU ZİYARET ETTİ

FATİH BELEDİYESİ 14. GÖNÜLLÜ TURİZM ELÇİLERİ KAYITLARI BAŞLADI!

ÇATALCA BELEDİYE BAŞKANI ERHAN GÜZEL ÇATALCA ÖĞRENCİLERİNİ TEBRİK ETTİ

ÖĞRENCİLER İÇİN RİSK TEŞKİL EDEN VİNÇ BELEDİYEYİ HAREKETE GEÇİRDİ

BEYOĞLU'NDA ÜCRETSİZ RİNG SEFERLERİ BAŞLADI

“ALİ ALİYEV (EMİNOĞLU)” RESİM SERGİSİ BAKSM’DE

SEDA ÖĞRENCİLERİ LİSELERİ GEZİYOR

11. YEŞİLAY BİSİKLET TURU 5 MAYIS PAZAR GÜNÜ DÜZENLENİYOR

HAYIRSEVERLER CAMİİ’NDEN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

RUMELİ TÜRKLERİNDEN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

ŞİŞLİ BELEDİYESİ'NE YEŞİL DESTİNASYONLAR GÜMÜŞ ÖDÜLÜ

KADIN VE ÇOCUKLAR İÇİN İKİ YENİ YÜZME HAVUZU

ETİMOLOJİ ATÖLYESİ’NDE İLK DERS ZİLİ ÇALDI!

PARTİLERDEN BAŞKAN MUTLU’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

1 MAYIS VALİLİK KARARIYLA KAPATILAN ULAŞIM DUYURUSU

EKREM İMAMOĞLU ,EYÜPSULTAN BELEDİYESİNİ ZİYARET ETTİ

BAŞKAN DURSUN İLÇEDEKİ MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

Video Galeri 1

30 AĞUSTOS
Bayrampaşa Gündem Gazetesi Ordulular Derneğine Plaket taktimi
MİLLET PARTİSİ 11. OLAĞAN KURULTAYI
Evde Kal
DENİZLİ
KORONA
Tüm videolar...

Foto Galeri

SINAV NAYRAMPAŞA
MOZAİK FOLKLOR
KÜLÜPLER İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU
BAYRAMPAŞA´DA KASTAMONU RÜZGARI
MHP BAYRAMPAŞA´YA KADINLAR
BAYRAK

İstanbul

03.05.2024

  • İMSAK 04:12
  • GÜNEŞ 05:52
  • ÖĞLE 13:06
  • İKİNDİ 16:57
  • AKŞAM 20:10
  • YATSI 21:43
  • Cuma 17.7 ° / 12.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 17 ° / 12.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 11.3 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 34 30 1 3 59 93
2.Fenerbahçe 34 28 1 5 58 89
3.Trabzonspor 34 18 12 4 15 58
4.İstanbul Başakşehir 34 15 12 7 7 52
5.Beşiktaş 34 15 13 6 5 51
6.Kasımpaşa 34 14 13 7 -3 49
7.Rizespor 34 14 13 7 -6 49
8.Alanyaspor 34 12 10 12 3 48
9.Sivasspor 34 12 10 12 -4 48
10.Antalyaspor 34 11 11 12 -3 45
11.Adana Demirspor 34 9 11 14 2 41
12.Kayserispor 34 11 13 10 -9 40
13.Samsunspor 34 10 15 9 -7 39
14.Ankaragücü 34 8 12 14 -3 38
15.Fatih Karagümrük 34 9 16 9 -2 36
16.Konyaspor 34 8 14 12 -14 36
17.Gazişehir Gaziantep 34 9 18 7 -15 34
18.Hatayspor 34 7 15 12 -10 33
19.Pendikspor 34 7 18 9 -32 30
20.İstanbulspor 34 4 23 7 -41 16