ADALET VE AHLAKI ÖNCELEYEN; HAK TEMELLİ YÖNETİM ANLAYIŞINI HÂKİM KILACAĞIZ.
Tarih: 10.03.2024 21:26 Güncelleme: 12.03.2024 10:10

ADALET VE AHLAKI ÖNCELEYEN; HAK TEMELLİ YÖNETİM ANLAYIŞINI HÂKİM KILACAĞIZ.

Saadet Partisi Bayrampaşa İlçe Başkanlığı, İBB Başkan Adayı Birol Aydın ve Bayrampaşa Belediye Başkan Adayı İsmail Acar için Proje Tanıtım Programı düzenledi.

Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri, Basın Mensupları, Mahalle muhtarları, muhtar adayları, kulüp başkanları, yöneticileri ve Bayrampaşa’nın sevilen isimlerinin katılımıyla kahvaltılı olarak gerçekleşen program samimi ve coşkulu bir atmosferde gerçekleşti.

Belediye meclis Üyesi Adaylarının da kamuoyuna takdim edildiği programda konuşma yapan Saadet Partisi Bayrampaşa Belediye Başkan Adayı İsmail Acar konuşmasına; katılımcılara ve seçim kampanyasında yüreğini ortaya koyarak çalışan teşkilat mensuplarına teşekkür ederek başladı.

BAYRAMPAŞALILARIN GÜNDEMİ SEÇİM DEĞİL GEÇİM 

Acar; Seçim kampanyası süresince çarşıda, pazarda insanlarla bir araya geldiğini ve insanların gündeminde seçimin değil geçimin olduğunu, hayat pahalılığının olduğunu ifade etti. 

SİYASETE VE SİYASETÇİYE GÜVEN KALMAMIŞ DURUMDA

Acar konuşmasının devamında; Siyaset ve siyasetçinin güven kaybettiğini, yaşanan süreçlerin siyaseti “Halka Hizmet Hakka Hizmettir” anlayışından, uzaklaştırdığını, siyasetin rant ve çıkar çatışmasına dönüşmüş olduğunu, siyasetin de siyasetçinin de buradan çıkarılıp güven kazanacağı noktaya çıkarılmaya ihtiyacı olduğunu söyledi. 

BAYRAMPAŞA’NIN ÇÖZÜLEMEYECEK SORUNU YOK!

Bayrampaşa’yı, sokak sokak cadde cadde çalıştık. Yayınlamış olduğumuz raporları kamuoyu ile ara ara paylaştık. Biz şunu görüyoruz; Kararlı ve planlı dokunuşlarla karşılaşılan sorunların %40-50 si çok kısa bir zamanda çözülür bir rahatlama ortaya konur.” Biz yeter ki ahlakı, adaleti, merhameti, dürüstlüğü önceleyen bir yönetim anlayışını ortaya koyalım Bayrampaşa’nın tüm sorunların üstesinden geliriz.

İsmail Acar konuşmasına şöyle sürdürdü; 

“Her geçen gün biraz daha yoksullaştığımız, 

Her geçen gün daha büyük bir haksızlığa uğradığımız, 

Her geçen gün daha ağır bedeller ödediğimiz bir ortamda 31 Mart Yerel Seçimlerine gidiyoruz.

Ülkemizin, şehirlerimizin ve yaşamımızın geleceği hakkında hep birlikte bir karar vereceğiz.

Bizler de Saadet Partisi olarak milletimizin önüne en iyi seçeneği sunmak için bu seçimde vatandaşlarımızın huzuruna çıkıyoruz.

Bizim milletimiz; vatanı, bayrağı ve inancı söz konusu olduğunda en büyük bedelleri gözünü kırpmadan ödemiştir, ödemektedir.

Aziz milletimiz yaşadığı bu zorlukların hiçbirini hak etmiyor!

Başkalarının yapmış olduğu hataların bedelini ödemeyi hak etmiyor!

Asırlardır bu topraklarda kardeşçe yaşamışken, siyasi çıkarlar uğruna kutuplaştırılmayı hak etmiyor!

Dişinden tırnağından artırdığı vergilerin birilerine peşkeş çekilmesini hak etmiyor!

Sırf birileri zengin olsun diye, giderek daha da yoksullaşmayı hak etmiyor!

Birileri haram lokma yesin diye, helal lokmasının elinden alınmasını hak etmiyor!

İşte bizler milletimize yapılan bu haksızlıkları gidermeye adayız.

Bizler Saadet Partisi olarak bütün bir siyasi tarihimizin merkezine “hak ve adalet” anlayışımızı koymuşuz.

İşte bu seçimlerde de yine “hak ve adalet” anlayışımızın gereği olarak insanımıza yapılan haksızlıkların karşısında duruyor, bütün bu haksızlıkları gidermeye talip oluyoruz.

Ben, İsmail Acar; Bayrampaşalı; bütün kardeşlerime, bütün vatandaşlarımıza sesleniyorum.

“Ben haksızlığa uğruyorum” “Ben bu yaşamı hak etmiyorum” diyen bütün Bayrampaşalılara sesleniyorum…

Kıymetli hemşerilerim;

“Daha İyi Bir Yaşam Senin Hakkın”

Ve bizler bu hakkı sana iade etmek için var gücümüzle çalışacağız!

Daha İyi Bir Yaşam; yaşanabilir şehirler demektir, yaşanabilir Bayrampaşa’yı kuracağız.

Daha İyi Bir Yaşam; gece gündüz çalışan insanların evine mahcup dönmemesi demektir. Yolsuzlukları ortadan kaldırarak yoksulluğu ortadan kaldıracağız.

Geriye dönüp bakıldığında belediyecilik anlamında milletimizin gönlünde taht kuran bir anlayış varsa o da Milli Görüş Belediyeciliğidir.

31 Mart’ta Bayrampaşa’yı Milli Görüş Belediyeciliğine kavuşturacağız.

Sıradan bir belediyecilik anlayışından çok daha fazlası olan Milli Görüş Belediyeciliği ile milletimizin bütün sorunlarına çareler üreteceğiz.

Milli Görüş Belediyeciliği; adaleti, dürüstlüğü ve ahlakı ile ilk olarak imkan ve kaynakları hakkaniyetle kullanmaktır. İsrafa, yolsuzluğa, ranta, rüşvete aktarılan milyonları; adil ve akıllıca kullanmaktır.

Milli Görüş Belediyeciliği; kapalı kapılar ardında gizli kapaklı ihaleler imzalamak değil, ne yapıyorsa milletin gözünün önünde yapmaktır.

Milletimize hak ettiği yaşamı, daha iyi bir yaşamı sunacak olan ancak Milli Görüş Belediyeciliği’dir.”

ADALET VE AHLAKI ÖNCELEYEN; HAK TEMELLİ YÖNETİM ANLAYIŞINI HÂKİM KILACAĞIZ.

Bize Bayrampaşa için en büyük projeniz nedir? Diye soruyorlar.

Bayrampaşa için en önemli ve öncelikli projemiz yönetim anlayışının değişmesi olacaktır.

Halka hizmet hakka hizmettir anlayışını yeniden hakim kılacağız

Adamcılık ve hemşehricilik değil iş odaklı anlayışı hâkim kılacağız.

Kendimiz için istemediğimiz bir şeyi Bayrampaşalılar için asla istemeyeceğiz. 

Herkesin derdi ile dertlenecek halkımızla bütünleşeceğiz.

Yaşanana metal yorgunluğu mu? dersiniz ne dersiniz? Ortada ciddi bir anlayış, zihniyet ve yönetim zafiyeti var. Öncelikle buranın düzeltilmeye ihtiyacı var. Bu anlayış değişirse, geri kalan çalışmaların, hizmetlerin hepsi buna göre şekil alır.

İSRAF VE SAVURGANLIĞA, PARTİZANLIĞA, YAP-BOZ İŞLERE SON VERECEĞİZ

Bizim dönemimizde işler ehline verilecek. Billboard’larda, reklam panolarında olur olmaz her yerde başkanın resmini, reklamını görmeyeceksiniz. Olur, olmaz yere kaldırımlar sökülüp yeniden yapılmayacak. Milletin parası partizanca yandaşlara çarçur ettirilmeyecek.

PARA-PERSONEL-PLANLAMA (3P) HUSUSUNDA CİDDİ VE KARARLI ADIMLAR ATACAĞIZ.

Bu üç hususta, atacağımız kararlı adımlarla, hizmete susamış Bayrampaşalıları 94 ruhu, Milli Görüş Belediyecilik hizmetleri ile buluşturacağız.

DENK BÜTÇE HUSUSUNDA ISRARCI VE TAVİZSİZ OLACAĞIZ.

Borç demek faiz demektir. Faiz ise alın terinin sömürülmesidir. Öncelikli işimiz Belediyeyi borçlanmayı körükleyen kısır döngüden kurtaracağız. Faiz mikrobunu söküp atacağız. Ardından bereket ve bolluk gelecek.  Belediyenin giderinin gelirinden fazla olmasına asla müsaade etmeyeceğiz.

ADİL, HAKKANİYETE DAYALI İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ.

Yeni bir vizyon ile personel yönetiminde yapacağımız insan öncelikli ciddi planlamalarla, personelimizi onların da mutlu ve huzurlu olacakları, daha verimli bir insan kaynakları yönetim anlayışını hâkim kılacağız.

PLANLAMAZSANIZ BİLEMEZSİNİZ, BİLEMEZSENİZ YÖNETEMEZSİNİZ.

Şehir plancıları, mimar ve mühendislerden oluşan kadrolarımızla bilgi ve erdemi baş tacı edecek, Bayrampaşalıların ihtiyaçları ve önceliklerini planlanacağız.

Belediye bütçesinin hizmet ve imkânlarının mahallelerin nüfus yoğunluğuna, arazi büyüklüğüne ve ihtiyaçlarına göre dağıtılmasını sağlamak üzere yerinden planlama ilkesini uygulayacağız.

Borç Yönetim Stratejisi Belirleyeceğiz: Sürdürülebilir borç yönetimi için net bir strateji belirleyeceğiz

Sürdürülebilir Mali Politikalar Uygulayacağız: Uzun vadeli sürdürülebilir mali politikaları hayata geçireceğiz

Performans Tabanlı Bütçelemeyi Benimseyeceğiz: Belediye hizmetlerinin performansını artırmak için performans tabanlı bütçeleme modelini benimseyeceğiz.

Harcama Önceliklerini Yeniden Belirleyeceğiz: Vatandaşların ihtiyaçlarını ön planda tutacak şekilde harcama önceliklerini yeniden belirleyeceğiz.

ONLİNE ŞEFFAFLIK PLATFORMU KURACAĞIZ:

Tüm belediye işlemlerini gerçek zamanlı olarak takip edebilecek bir online platform oluşturacağız.

ŞEFFAF İHALE SİSTEMİ GELİŞTİRECEĞİZ:

İhale süreçlerini canlı yayınlayacak ve istisnasız tüm ihale dokümanlarını kamuya açık hâle getireceğiz.

BELEDİYE MECLİSİ TOPLANTILARINI YAYINLAYACAĞIZ:

Belediye meclisi toplantılarını internet üzerinden canlı olarak yayınlayacağız

MAHALLE MECLİSLERİNİ YENİDEN HAYATA GEÇİRECEĞİZ:

Her mahallede düzenli olarak toplanacak mahalle meclisleri ile karar süreçlerine vatandaşlarımızın katılımını artıracağız.

TÜM ÇALIŞMALARIMIZA RUH VE SAMİMİYET KATACAĞIZ.

Mevcut yönetimin en önemli eksiklerinden bir tanesi çalışmalarına ruh katamamasıdır. İşte bu yüzden de parayla, güçle her şeyi halledebileceklerini sanmaktadırlar. Çalışmalarda ruh olmadan, samimiyet olmadan, heyecan olmadan, bereket olmadan başarı olmaz. Biz çalışmalarımıza yeniden ruh ve samimiyet katacağız.

İhtiyaç öncelikli hizmet anlayışı.

Mahalleler arasındaki adaletsiz hizmet dağılımını ortadan kaldırılacak, ihtiyaç öncelikli hizmet anlayışını hâkim kılacağız.

Her mahallenin kendisine özel farklı ihtiyaçlarını ve sorunlarını önem ve öncelik sırasına göre doğru bir şekilde tespit edip çözüm projelerini hayata geçireceğiz.

İBB ADAYI BİROL AYDIN “HER KAMU ARAZİSİNİ BETONA ÇEVİRMEK ZORUNDAMISINIZ?”

Saadet Partisi Bayrampaşa İlçe Başkanlığının düzenlemiş olduğu Proje Tanıtım programına katılan Saadet Partisi İBB Başkan Adayı Birol Aydın; İstanbul’un çözüm bekleyen sorunlarıyla ilgili görüş ve önerilerini, projelerini Bayrampaşalılarla paylaştı.

Merkezi hükümetin bugün İstanbul’da kentsel dönüşüm adına uygulamış olduğu projeleri eleştiren Birol Aydın; “Zeytinburnu’nda, Üsküdar’da, Çekmeköy’de boşaltılan askeri arazilerde hayata geçirilen ve vatandaşın hayalini dahi kuramayacağı fahiş fiyatlarla satışa sunulan bu daireler, bu zihniyetin ve anlayışın vatandaşın derdini çözmekten ne kadar uzak olduğunu ortaya koymaktadır.” dedi.


İsmet Çekiç.
12.03.2024 10:25:25
Atatürkün kurduğu cumhuriyetimizin,temel taşlarıından olan "demokrasi" Siyasilerimiz ile güzelliklerine güzellikler katıyor,bunların merkezinde ise "Medya" her zamankinden daha ileri de konumunu muhafaza ediyor. Rabbim ülkemizin CUMHURİYET rejimini daim etsin inşallah.

“BENDE İSTERİM HA…”

BİLİM TEKNİK SOHBETLERİ FATİH KAFALI’YI AĞIRLADI

İNTİHAR GİRİŞİMİ BAŞARISIZ SONUÇLANDI

BAYRAMPAŞA BELEDİYESİNDE YÜKSEL MANSUR KILIÇ ZİYARETİ

BAYRAMPAŞA BELEDİYESİ’NDEN GERİ DÖNÜŞÜM EĞİTİMİ

BAŞKAN ABDURRAHMAN DURSUN GENÇLERLE BİR ARADA

BELEDİYEYE ZİYARETLER DEVAM EDİYOR

ESENLER SEMALARI TÜRK BAYRAKLI UÇURTMALARLA RENKLENDİ

İBB’DEN CUMHURİYET İÇME ARITMA SUYU TESİSİ PROJE TEMELİ

SULTANGAZİ BELEDİYESİNDEN İHTİYAÇ SAHİPLERİNE YEMEK

GENÇLER BESYO VE PMYO SINAVINA HAZIRLANIYOR

İBB İTFAİYE DAİRE BAŞKANLIĞINDAN ZİYARET

SABAH SAATLERİNDE YÜRÜYÜŞ YAPMAK DEPRESYONU ÖNLÜYOR

BAYRAMPAŞA BELEDİYESİNDE YOĞUN MESAİ

SARAYBOSNA BAŞKANINDAN BAYRAMPAŞA BELEDİYESİNE ZİYARET

BAYRAMPAŞA’DA BAŞKAN YARDIMCILARINA BAĞLI MÜDÜRLÜKLER

KAYMAKAM DR.SONER ŞENEL'DEN ZİYARET

BAYRAMPAŞA’DA 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI COŞKUSU

GENÇLER İÇİN PİLOTLUK EĞİTİMLERİ BAŞLIYOR

RAMİ KÜTÜPHANESİ’NDE 23 NİSAN'A ÖZEL ZİYARETÇİ REKORU

Video Galeri 1

30 AĞUSTOS
Bayrampaşa Gündem Gazetesi Ordulular Derneğine Plaket taktimi
MİLLET PARTİSİ 11. OLAĞAN KURULTAYI
Evde Kal
DENİZLİ
KORONA
Tüm videolar...

Foto Galeri

SINAV NAYRAMPAŞA
MOZAİK FOLKLOR
KÜLÜPLER İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU
BAYRAMPAŞA´DA KASTAMONU RÜZGARI
MHP BAYRAMPAŞA´YA KADINLAR
BAYRAK

İstanbul

27.04.2024

  • İMSAK 04:23
  • GÜNEŞ 06:00
  • ÖĞLE 13:07
  • İKİNDİ 16:56
  • AKŞAM 20:03
  • YATSI 21:34
  • Cumartesi 19.1 ° / 12.7 ° Güneşli
  • Pazar 14 ° / 11.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 17.1 ° / 12.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 34 30 1 3 59 93
2.Fenerbahçe 33 27 1 5 57 86
3.Trabzonspor 33 17 12 4 13 55
4.Beşiktaş 33 15 12 6 6 51
5.İstanbul Başakşehir 33 14 12 7 6 49
6.Rizespor 33 14 13 6 -6 48
7.Kasımpaşa 33 13 13 7 -4 46
8.Antalyaspor 33 11 10 12 0 45
9.Alanyaspor 33 11 10 12 -3 45
10.Sivasspor 33 11 10 12 -5 45
11.Adana Demirspor 34 9 11 14 2 41
12.Samsunspor 33 10 14 9 -6 39
13.Ankaragücü 33 8 12 13 -3 37
14.Kayserispor 33 10 13 10 -10 37
15.Konyaspor 33 8 13 12 -13 36
16.Gazişehir Gaziantep 33 9 17 7 -13 34
17.Fatih Karagümrük 33 8 16 9 -5 33
18.Hatayspor 33 7 14 12 -9 33
19.Pendikspor 33 7 17 9 -31 30
20.İstanbulspor 33 4 22 7 -35 16