MHP BAYRAMAPAŞA?DAN BÜYÜK BULUŞMA
Tarih: 15.11.2017 00:00

MHP BAYRAMAPAŞA?DAN BÜYÜK BULUŞMA

MHP Bayrampaşa İlçe başkanlığı yaptığı bir toplantıyla ilçedeki bulunan katmanları bir araya geldi.

Yapılan toplantıya MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Celal Adan, MHP İstanbul İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş, MHP MYK üyeleri, MHP İstanbul il yönetim kurulu üyeleri, MHP İlçe başkanları ve yöneticileri, mahalle muhtarları, sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticileri, spor kulüplerinin başkan ve yöneticileri, işadamları ve çok sayıda davetli katıldı.

MHP Bayrampaşa İlçe teşkilatının Yaşar Kaba başkanlığında 41 aylık dönemdeki faaliyetleri anlatıldı. Faaliyetleri İlçe Başkan Yardımcısı Mustafa Yücel anlattı. “Göreve geldiğimiz ilk günden beri girilmedik ev, tutulmadık el bırakmayacağız ve bütün herkese ulaşarak davamızı ve parti politikalarını anlattık. Gerek ilçe yönetimimiz, gerekse kadın ve gençlik teşkilatlarımızla daima halkımızla iç içeyiz. Demokrasimizin vazgeçilmez unsurları olan STK’larımızın öneminin farkındayız. Yapmış olduğumuz tüm çalışmalarda sevdamız olan asil Türk milletinin fayda ve menfaatlerini gözeterek, inançlı ve liyakat esaslı oluşturduğumuz yönetim kadromuzla birlikte yaklaşık 41 aydır Bayrampaşa’mıza hizmet etmekteyiz”

BAYRMAPAŞA’YI BİRLİKTE YÖNETELİM

Toplantının açılış konuşmasını yapan MHP Bayrampaşa İlçe Başkanı Yaşar Kaba ise davetlerine katılan herkese teşekkür ederek, vefatının 79. yılında Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı ve minnetle anarak sözlerine başladı. 2019 seçimlerinden sonra ilçemizi sizlerle bir yönetmek istiyoruz diyen Yaşar Kaba; “Bu kahvaltılı toplantımızın amacı Bayrampaşa’ya hizmet eden sizleri aynı nezaket ve zerafetle burada ağırlamak istedik. 2019 seçimlerinde ilçemizi sizlerle birlikte yönetmek istiyoruz. Bu çalışmalarımızda çok büyük emeği olan yönetim kurulumuza da teşekkür ediyorum. 11 mahallemizdeki üyelerimize teşekkür ediyorum. Bayrampaşa’nın kanaat önderlerine, bizleri daima destekleyen Celal Adan beye ve il başkanımıza ve yönetimine de teşekkür ediyorum” dedi. 

BİRLİK VE BERABERLİĞE İHTİYACIMIZ VAR

STK’lar adına konuşan  Rumeli Türkleri Derneği Bayrampaşa Şube Başkanı Sadettin Kurtuluş,  MHP Bayrampaşa İlçe Başkanı Yaşar Kaba ve yönetiminin davetinden dolayı ve STK’lar adına kendisine konuşma teveccühünde bulunduklarından dolayı teşekkür etti. Sadettin Kurtuluş;  “Ülkemizin birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğu bu günlerde, bu etkinlikle sizlerle birlikte olmaktan kıvanç duyuyorum. Rumeli camiası olarak güzel ülkemize ve milletimize layık insanlar olabiliyorsak ne mutlu bizlere. Bizler millet sevgisi olan insanlarız. Vatan sevgisi ve gerçek milliyetçiliğin ne olduğu ile ilgili en güzel sözlerden birini Mustafa Kemal Atatürk söylemiştir” diyerek, Mustafa Kemal Atatürk’ün, “Vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır” sözünü hatırlattı.

MUHTARLAR DA AYNI SİYASETÇİLER GİBİ SEÇİLE GELEREK HİZMET EDERLER

Bayrampaşa Muhtarları adına İsmetpaşa Mahallesi Muhtarı Semih Çelebi, nazik davetlerinden dolayı MHP Bayrampaşa İlçe Başkanlığına teşekkür ederek başladığı sözlerine, “Demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından biri olan siyasi partiler seçimle gelir ve vatandaşlara hizmet eder. Biz muhtarlar da aynı siyasetçiler gibi seçimle gelerek hizmetlerimizi sürdürmekteyiz. Hizmet anlayışımız halka hizmet hakka hizmettir. Siyasi partilerle birlikte vatan için, bayrak için halkın huzuru olması için hizmetlerimizi sürdürmekteyiz. Devlet nezdinde, vatan nezdinde siyaseti düşünmeden parti gözetmeden devletimizin yanında yer alan devlet büyüklerimizi saygıyla anıyoruz. Siyasi partilerimizden, TBMM’de çıkması muhtemel yasalarda muhtarların daha iyi hizmet etmesini sağlayacak yasaların geçmesi hususunda gayretlerini göstermesini rica ediyorum” dedi.  40 yıllık dostum dediği  MHP Genel başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Celal Adan’a özel bir pragraf açtı.  

GENÇLERİMİZİ KÖTÜ ALIŞKANLIKLARDAN UZAK TUTALIM.

Bayrampaşa Kulüpleri adına kürsüye gelen Teknikspor Başkanı Mustafa Aydemir, “Bayrampaşa kulüpleri olarak ilk hedefimiz gençlere hizmet etmektir. Sporun, dini, dili, ırkı yoktur. Spor evrenseldir. Bu da sporun güzelliğidir. Bizim amacımız sadece gençlerimize iyi imkanlarla spor yaptırmaktır. Başka gayemiz ve isteğimiz yoktur. Gelecek gençlerdedir. Sahaların daha da çoğaltılmasını istiyoruz. Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutalım. Bunu sadece spor kulüpleri olarak değil toplumun tüm kesimleri olarak yapmalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle Bayrampaşa kulüpleri olarak MHP’nin düzenlemiş olduğu böyle bir toplantıda bizlere söz verdiğiniz için teşekkür eder, herkese selam ve saygılarım sunarım” dedi.

 

TÜRKİYE, MHP’SİZ OLUNMADIĞINI DA ANLADI

MHP İstanbul İl başkanı Mustafa Bülent Karataş ise İstanbul’daki 39 ilçede ve 956 mahallede MHP ilçe başkanlıklarının düzenlemiş olduğu toplantılarda ilçelerdeki STK’lar, meslek kuruluşları, spor kulüpleri ve kanaat önderleriyle bir araya geldiklerini belirterek, “İstanbul demek Türkiye demektir. Burada yaşanan en hafif huzursuzluk tüm Türkiye’yi etkilemektedir. Türkiye Cumhuriyeti, Atatürk tarafından 94 yıl önce hangi düşüncelerle kurulduysa MHP de 48 yıl önce kurulmuş ve milletin menfaatini hep ön planda tutmuştur. MHP, günübirlik siyaseti kendine şiar edinmemiştir. MHP toplumcu bir anlayışı savunan, bireysellikten uzak bir partidir. Biz siyasi bir hareket olarak Türklüğü ve İslamlığı siyasi düşüncesine alet etmedik. 15 Temmuz’u yaşayan bir Türkiye, MHP’siz olunmadığını da anladı. MHP Türk milletinin son kalesidir” diyen Karataş; Davete gelen herkese teşekkür edip  “Ne mutlu Türk’üm diyene” diyerek sözlerini tamamladı.

MHP OLARAK, İSTİKRARIN, DEVLETİN VE DEMOKRASİNİN TEMİNATIYIZ.            

İstikrardan yana olduklarını belirten  MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Celal Adan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin selamlarını ileterek başladığı konuşmasında; “İstikrarlı devletin ve demokrasinin teminatıyı. Bunu milletimizden aldığımız güç ile söylüyoruz. Bu olmasa Bayrampaşa’nın STK’ları, spor kulüpleri, muhtarlarını kim buraya getirebilirdi. MHP’ye verilen destek çok önemlidir. Sizlere teşekkür ediyorum. Bu coğrafya milli olmadan yönetilemez. Bugüne kadar MHP`nin millete bir tek zararı olmamıştır. MHP lideri Alparslan Türtkeş ve Devlet Bahçeli`nin söyleyip de bu milletin zarar gördüğü tek bir şey var mı? Tarihi haklılığı kazanıyoruz fakat milletimiz çok büyük zarar görüyor. MHP olarak, istikrarın, devletin ve demokrasinin teminatıyız. MHP`ye verilen destek istikrara verilen destektir, demokrasiye verilen destektir, devletin insanlık var oldukça yaşamasına öncülük yapan iradeye verilen destektir. Bölge coğrafyası milli olmadan ve demokrasi olmadan yönetilemez. Biz büyük bir milletiz, adımız Türk milletidir. Bunu bize çok görenler MHP`ye haksızlık etti. MHP demokrasiyi, Türk milliyetçiliğini savunuyor. Türkiye`nin yüzde 90`ı bugün MHP`nin endişelerini duymakta ve ancak MHP`nin düşünceleri çerçevesinde Türkiye`nin tehlikeleri atlatabileceği inancını taşımaktadır. MHP, terör, milletin birliği, FETÖ ve uzantılarının temizlenmesi ile istikrar konusunda büyük iradeye öncülük yaptı” dedi. Adan, gazetecilerin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli`nin seçim barajıyla ilgili sözlerini hatırlatılması üzerine, “MHP`nin hiçbir dönem baraj problemi olmamıştır.  MHP güçlüdür, söyledikleri doğrudur, milletimiz bunu kavramıştır. Kimse endişe etmesin, o baraj tartışmaları son derece art niyetli yapılan tartışmalardır" diye cevap verdi.

 


Anahtar Kelimeler:

BİLİM TEKNİK SOHBETLERİ FATİH KAFALI’YI AĞIRLADI

İNTİHAR GİRİŞİMİ BAŞARISIZ SONUÇLANDI

BAYRAMPAŞA BELEDİYESİNDE YÜKSEL MANSUR KILIÇ ZİYARETİ

BAYRAMPAŞA BELEDİYESİ’NDEN GERİ DÖNÜŞÜM EĞİTİMİ

BAŞKAN ABDURRAHMAN DURSUN GENÇLERLE BİR ARADA

BELEDİYEYE ZİYARETLER DEVAM EDİYOR

ESENLER SEMALARI TÜRK BAYRAKLI UÇURTMALARLA RENKLENDİ

İBB’DEN CUMHURİYET İÇME ARITMA SUYU TESİSİ PROJE TEMELİ

SULTANGAZİ BELEDİYESİNDEN İHTİYAÇ SAHİPLERİNE YEMEK

GENÇLER BESYO VE PMYO SINAVINA HAZIRLANIYOR

İBB İTFAİYE DAİRE BAŞKANLIĞINDAN ZİYARET

SABAH SAATLERİNDE YÜRÜYÜŞ YAPMAK DEPRESYONU ÖNLÜYOR

BAYRAMPAŞA BELEDİYESİNDE YOĞUN MESAİ

SARAYBOSNA BAŞKANINDAN BAYRAMPAŞA BELEDİYESİNE ZİYARET

BAYRAMPAŞA’DA BAŞKAN YARDIMCILARINA BAĞLI MÜDÜRLÜKLER

KAYMAKAM DR.SONER ŞENEL'DEN ZİYARET

BAYRAMPAŞA’DA 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI COŞKUSU

GENÇLER İÇİN PİLOTLUK EĞİTİMLERİ BAŞLIYOR

RAMİ KÜTÜPHANESİ’NDE 23 NİSAN'A ÖZEL ZİYARETÇİ REKORU

23 NİSAN COŞKUSU GAZİOSMANPAŞA'YI SARDI

Video Galeri 1

30 AĞUSTOS
Bayrampaşa Gündem Gazetesi Ordulular Derneğine Plaket taktimi
MİLLET PARTİSİ 11. OLAĞAN KURULTAYI
Evde Kal
DENİZLİ
KORONA
Tüm videolar...

Foto Galeri

SINAV NAYRAMPAŞA
MOZAİK FOLKLOR
KÜLÜPLER İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU
BAYRAMPAŞA´DA KASTAMONU RÜZGARI
MHP BAYRAMPAŞA´YA KADINLAR
BAYRAK

İstanbul

27.04.2024

  • İMSAK 04:23
  • GÜNEŞ 06:00
  • ÖĞLE 13:07
  • İKİNDİ 16:56
  • AKŞAM 20:03
  • YATSI 21:34
  • Cumartesi 19.1 ° / 12.7 ° Güneşli
  • Pazar 14 ° / 11.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 17.1 ° / 12.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 34 30 1 3 59 93
2.Fenerbahçe 33 27 1 5 57 86
3.Trabzonspor 33 17 12 4 13 55
4.Beşiktaş 33 15 12 6 6 51
5.İstanbul Başakşehir 33 14 12 7 6 49
6.Rizespor 33 14 13 6 -6 48
7.Kasımpaşa 33 13 13 7 -4 46
8.Antalyaspor 33 11 10 12 0 45
9.Alanyaspor 33 11 10 12 -3 45
10.Sivasspor 33 11 10 12 -5 45
11.Adana Demirspor 34 9 11 14 2 41
12.Samsunspor 33 10 14 9 -6 39
13.Ankaragücü 33 8 12 13 -3 37
14.Kayserispor 33 10 13 10 -10 37
15.Konyaspor 33 8 13 12 -13 36
16.Gazişehir Gaziantep 33 9 17 7 -13 34
17.Fatih Karagümrük 33 8 16 9 -5 33
18.Hatayspor 33 7 14 12 -9 33
19.Pendikspor 33 7 17 9 -31 30
20.İstanbulspor 33 4 22 7 -35 16