BAYRAMPAŞA?DA AKŞENER RÜZGARI
Tarih: 24.03.2017 00:00

BAYRAMPAŞA?DA AKŞENER RÜZGARI

Bayrampaşa?da tüm engellemelere rağmen Meral Akşener rüzgarı esti.

Milli Egemenlik ve Demokrasi Platformu’nun “Milli İradenin Önemi” adlı toplantıda MHP Genel Başkan Adayı olup olağanüstü kongre yaptırılmayan ve daha sonra ihraç edilen Eski İçişleri Bakanı Meral Akşener Bayrampaşa’da coşkuyla karşılandı.

Toplantı öncesi gecesinde Meral Akşener’in vatandaşlarla buluşacağı düğün salonunun kapı ve duvarlarına kimliği belirsiz kişiler tarafından yazılan ve Akşener’i hedef alan Fetocu Meral, Devletin başına Devlet gibi sözler yazılarak toplantı sabote edilmek istendi.

Toplantıya, CHP Bayrampaşa İlçe Başkanı Hasan Mutlu, Eski Milli Eğitim Bakanı Necdet Tekin, DSP Eski İstanbul Milletvekili Fadlı Ağaoğlu, DSP İstanbul eski Milletvekili Bahri Sipahi, Rumeli Balkan Stratejik Araştırmalar Merkezi Başkanı (RUBASAM) Özcan Pehlivanoğlu, RUBASAM Başkan Vekili Süheyl Çobanoğlu, Rumeli Balkan Federasyonu Genel Başkanı Ayhan Bölükbaşı, çok sayıda vatandaş katıldı.  

CESUR İNSANLARLA HASBIHALE GELDİK

Siz cesur insanlarla fikirlerimizi paylaşmaya geldik. Cesur insanlar diyorum çünkü bu gün ülkemizde hayır demek cesaret istiyor. Burada Milli iradenin önemi yada milli iradeye saygı konusunu konuşacağız. Biz 15 yıldır bizi yönetenlerden ısrarla bir cümle duyduk “Milli İrade”nin tecellisi diye. 16 Nisanda parlamenter sistemi değiştirecek partisinin genel başkanı olacak, yargıyı elinde tutacak, milletvekili sayısını 600’e çıkaracak fakat milletvekillerinin kıymeti harbiyesinin bulunmadığı, ne başkanlık sistemine nede parlamenter sistemine hiçbir kurallara uymayan tuhaf bir yapı oluşturan bir anayasa değişikliği için sandık başına gideceğiz. Bu paket geçtiği takdirde “bir tek adam, iki diktatörlüğe giden yol, üç tek bir kişiye bu kadar yetkinin ve gücün verilmesi, etrafındaki oluşacak dalkavuklarla kendini kral olarak görmemesinin garantisi yoktur.

HAYIR VERİRSE VATAN HAİNİ, EVET VERİRSE BİRİNCİ SINIF VATANDAŞ.

Ferasetine, İrfanına güvendiğimiz bu millet hayır verirse vatan haini, evet verirse birinci sınıf vatandaş. Milli iradenin tecellisi dediğimiz konu, referandumlar mutlaka farklı fikirlerin rahatlıkla ifade edilebileceği ve sizlerin vereceği karara, Evet ve Hayır’ın yer alacağı bir sistemdir. Bir taraftan milli irade,, ileri demokrasi diyeceksiniz ama hayır platformunu oluşturanlara hain diyeceksiniz. Bu gün muhtarlar kapı kapatılıyor salonlar verilmiyor, bu salonun sahibini kutluyorum çok cesur bir insanmış. Bulunduğumuz yerler ya taşlanıyor ya karalanıyor. Bu gün Türkiye’nin kardeşliğe huzura ihtiyacı varken bunlar bozuyor. Bizim vergilerle oluşan imkanlarla kafamıza vurmak istiyorlar ama bu millet her şeyin fazlasında eh yeter artık diyeceğini 16 Nisan’da hep beraber göreceğiz. Hayır tercihleri ilerde olduğu için bizi yönetenlerin asabiyeti bozuldu. Başbakanın bizlere terörist, hain demesi, Fetö’cü demesi bu asabiyetin tezahürüdür.

HAYIR DİYENLERİN İÇİNDE TERÖRİST YOKTUR, SAĞINIZA SOLUNUZA BAKIN 

Ben başbakanın ve diğerlerinin hakaretlerini mislisiyle iade ederek soruyorum.

Aranızda; bebek katiline Sayın Öcalan diyen var mı? Hayır.

Aranızda; Habur’da davulla zurnayla terörist karşılatan, çadırda mahkeme kurduran, o çadırda teröristle üzülmesin diye Atatürk resmi şile Türk bayrağını çıkarttıran bir kişi var mı? Hayır.

Aranızda; Oslu’da Türk devleti kepaze edilirken, Türk devletini kepaze eden bürokratları oraya gönderen bir kişi var mı? Hayır.

Aranızda; Dolmabahçe’de süs biberi gibi dizilen PKK parti programından alınan metin okunurken o fotoğrafı veren bir kişi var mı? Hayır.

Aranızda; Burada Teröristlerle pazarlığa oturan var mı? Hayır.

Sayın başbakan burada terörist yoktur arıyorsanız sağınıza solunuza bakacaksınız.

 
AKŞENER’İN OYU BAHÇELİ’YE
Gittiğimiz yerlerde görüyorum ve bu salonun duvarlarına da yazılmış, “Devletin başına Devlet gelecek’ Demek ki Sayın Bahçeli ilk seçimlerde, 2019’da Cumhurbaşkanlığına aday olacak. Söz veriyorum, benim oyum ona. Hadi aday olsun bakalım. Devletin başına Devlet’i nasıl getireceksin kardeşim? Recep Tayyip Erdoğan’ı devletin başına getirebilmek için bize sövüyorsunuz.

MHP’den Hayır çalışması yapanlara Fetö’nün kandırdığı diyorlar.

Şimdi siz bana başbakan yardımcılığı yaparken ben sizi kandırdım mı? O gün siz bana başbakan yardımcılığı teklif ettiğiniz zaman ben hayır değil de evet deseydim o zaman bana ne diyecektiniz. Burada büyük bir iftira var.

Şimdi soruyorum.

Aranızda; Fetö terör örgütünün elebaşıyla fotoğrafı olan var mı? Hayır…

Aranızda; Ne istediniz de vermedik niye böyle yapıyorsunuz diyen birsi var mı? Hayır…

Aranızda; Türkçe olimpiyatlarında örtülü ödenekten milyarlarca lirayı aktaran elin içinde sizin eliniz var mı? Hayır..

Aranızda; Türkçe olimpiyatlarında ağlayarak bitsin bu hasret diyen var mı? Hayır…

Bizim kendim dahil, beş kuşağa kadar baktık akrabalarımdan bir tane işinden atılan, açığa alınan yani Fetö’cü yok. Madem ben bu kadar Fetö’cüyüm üç beş tanesini değiştirmem lazım. Bizlere Fetö’cü diyenler önce kendi yanındakilere bakacak.

Biz 2010 referandumunda da hayır verdik. O zaman hayır çıksaydı devlete ve yöneticilerine bunca kumpas kurulabilir miydi? Hayır.

Bun kadar kumpaslardan sonra çıkıp, Rabbim de milletimde affetsin demeye kimsenin hakkı yoktur. Bu kadar aldatılan insanların hukuken cezayi ehliyeti yoktur.

2010 referandumu 15 Temmuz’u getirmiştir.

KERKÜK’Ü VERMİŞLER.

Geçtiğimiz günlerde bir genç bana niye 15 temmuz’da bir tank üstüne çıkmadığımı sordu. Dedim ki; Tank üstü doluydu bana yer kalmadı. “Birinde Cumhurbaşkanı diğerinde başbakan var, bir diğerinde içişleri bakanı var, ben 28 Şubatta savdım sıramı şimdi sıra sizlerde” dedim. 15 Temmuz’da esas olan, Cumhur Başkanı gökyüzünde uçak içinde, başbakan Kastamonu’nda tüneldeyken, bir belediye başkanı gece kondu da titrerken siz bu devleti sokaktan toplayıp getirdiniz.
Barzani’ye ne verdikte evet propagandası yapıyor diye çok merak ettik. Meğersem Kerkük’ü vermişler.

KORKUYLA İMANDA AYNI YÜREKTE BULUNMAZ

Bu günlerde bir şey yayılıyor kaçacakmış, süikas yapılacakmış diye. Ben pasaportsuzum kaçmam. Ha bir nefes evvel ha bir nefes sonra buna inanmadan hayat yaşanmaz. Korkuyla imanda aynı yürekte bulunmaz. Elinizden geleni ardınıza koymayın.

Siz iş yapmak istedinizde hangi prangalar engel oldu diye soruyoruz. Milli mücadele ruhu için ‘Hayır’ diyeceğiz. Milli İradenin Önemi’ adlı toplantının gerçekleşmesinde emeği geçenlere ve CHP Bayrampaşa İlçe Başkanı Hasan Mutlu’ya teşekkür ediyorum. Vatanımız sağ olsun, ilelebet var olsun, milletime yar olsun. Yılmayacağız, yıkılmayacağız, başaracağız. Allah’a emanet olun.

 

 


Anahtar Kelimeler:

SULTANGAZİ BELEDİYESİNDEN İHTİYAÇ SAHİPLERİNE YEMEK

GENÇLER BESYO VE PMYO SINAVINA HAZIRLANIYOR

İBB İTFAİYE DAİRE BAŞKANLIĞINDAN ZİYARET

SABAH SAATLERİNDE YÜRÜYÜŞ YAPMAK DEPRESYONU ÖNLÜYOR

BAYRAMPAŞA BELEDİYESİNDE YOĞUN MESAİ

SARAYBOSNA BAŞKANINDAN BAYRAMPAŞA BELEDİYESİNE ZİYARET

BAYRAMPAŞA’DA BAŞKAN YARDIMCILARINA BAĞLI MÜDÜRLÜKLER

KAYMAKAM DR.SONER ŞENEL'DEN ZİYARET

BAYRAMPAŞA’DA 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI COŞKUSU

GENÇLER İÇİN PİLOTLUK EĞİTİMLERİ BAŞLIYOR

RAMİ KÜTÜPHANESİ’NDE 23 NİSAN'A ÖZEL ZİYARETÇİ REKORU

23 NİSAN COŞKUSU GAZİOSMANPAŞA'YI SARDI

GAZZELİ ÇOCUKLAR BARIŞ EKMEĞİ PİŞİRDİ

ALİBEYKÖY VE GÖKTÜRK'TE FENER ALAYI

23 NİSAN COŞKUSU ÜSKÜDAR MEYDANI’NA TAŞTI

BEYLİKDÜZÜ BELEDİYESİ 23 NİSAN’DA HATAY’DA

TÜRK KIZILAY BAYRAMPAŞA 23 NİSAN'I KUTLADI

İBB 23 NİSANI TAKSİMDE KUTLADI

MUHTARLARDAN BAŞKAN HASAN MUTLU'YA ZİYARET

Video Galeri 1

30 AĞUSTOS
Bayrampaşa Gündem Gazetesi Ordulular Derneğine Plaket taktimi
MİLLET PARTİSİ 11. OLAĞAN KURULTAYI
Evde Kal
DENİZLİ
KORONA
Tüm videolar...

Foto Galeri

SINAV NAYRAMPAŞA
MOZAİK FOLKLOR
KÜLÜPLER İFTAR SOFRASINDA BULUŞTU
BAYRAMPAŞA´DA KASTAMONU RÜZGARI
MHP BAYRAMPAŞA´YA KADINLAR
BAYRAK

İstanbul

25.04.2024

  • İMSAK 04:27
  • GÜNEŞ 06:03
  • ÖĞLE 13:07
  • İKİNDİ 16:55
  • AKŞAM 20:01
  • YATSI 21:31
  • Perşembe 19.4 ° / 14.2 ° Güneşli
  • Cuma 18.1 ° / 12.2 ° Güneşli
  • Cumartesi 19.1 ° / 12.7 ° Güneşli

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 33 29 1 3 56 90
2.Fenerbahçe 33 27 1 5 57 86
3.Trabzonspor 33 17 12 4 13 55
4.Beşiktaş 33 15 12 6 6 51
5.İstanbul Başakşehir 33 14 12 7 6 49
6.Rizespor 33 14 13 6 -6 48
7.Kasımpaşa 33 13 13 7 -4 46
8.Antalyaspor 33 11 10 12 0 45
9.Alanyaspor 33 11 10 12 -3 45
10.Sivasspor 33 11 10 12 -5 45
11.Adana Demirspor 33 9 10 14 5 41
12.Samsunspor 33 10 14 9 -6 39
13.Ankaragücü 33 8 12 13 -3 37
14.Kayserispor 33 10 13 10 -10 37
15.Konyaspor 33 8 13 12 -13 36
16.Gazişehir Gaziantep 33 9 17 7 -13 34
17.Fatih Karagümrük 33 8 16 9 -5 33
18.Hatayspor 33 7 14 12 -9 33
19.Pendikspor 33 7 17 9 -31 30
20.İstanbulspor 33 4 22 7 -35 16